Românii vor putea ajunge mai ușor în două destinații preferate. Wizz Air a anunțat noi rute și când sunt planificate primele zboruri

Românii vor putea ajunge mai ușor în două destinații preferate. Wizz Air a anunțat noi rute și când sunt planificate primele zboruri
Sursa Foto: Hepta.ro

Românii vor putea ajunge mai ușor în două destinații preferate, după ce compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat noi rute. Primele zboruri către cele două destinații sunt planificate pe 28 octombrie.

Wizz Air a anunțat noi rute. Unde vor putea ajunge românii mai ușor

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că, începând cu 28 octombrie, românii vor putea călători în Marrakech și Cracovia. Cursele către Marrakech, orașul din sud-vestul Marocului, vor fi de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri, iar către Cracovia vor fi de trei ori pe săptămână, luni, miercuri și vineri.

Tarifele pentru cursele București – Cracovia încep de la 24,99 euro, iar pentru cele din București către Marrakech de la 45,99 euro.

„Suntem încântaţi să oferim aceste două destinaţii fascinante pasagerilor noştri români.

Marrakech şi Cracovia sunt oraşe bogate în cultură, istorie şi experienţe unice. Suntem încrezători că pasagerii noştri vor îmbrăţişa oportunitatea de a explora aceste noi rute.

Wizz Air îşi menţine angajamentul de a oferi opţiuni de călătorie accesibile şi sustenabile, oferind clienţilor noştri posibilitatea de a descoperi lumea mai uşor”, a transmis Valeria Bragarenco, Corporate Communications manager la Wizz Air, potrivit Fanatik.

La finalul lunii iunie, Wizz Air a anunțat că turiștii vor putea ajunge la Leizpig. „Lansarea curselor Wizz Air București – Izmir și București – Leipzig, precum și reluarea curselor București – Budapesta reprezintă conexiuni importante care oferă oportunități economice și turistice, cu beneficii semnificative pentru pasagerii care au șansa să călătorească pe aceste rute”, a declarat pe atunci Gabriel Bulgaru, directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București

Urmăriți B1TV.ro și pe
`