Românii vor protesta din nou după blocarea arestării lui Dan Șova: „Domnule Ponta, dormi liniştit?”

Românii vor protesta din nou după blocarea arestării lui Dan Șova: „Domnule Ponta, dormi liniştit?”
Foto: B1 TV

Votul dat miercuri în Senat, prin care s-a respins cererea DNA de arestare a lui Dan Șova a dus la proteste.

Aproximativ 200 de oameni s-au strâns miercuri seară în centrul Capitalei, nemulțumiți de blocarea arestării senatorului.

”DNA, DNA să vină să vă ia!”, ”Protestați, nu șovăiți!”, ”Dan ș-o va lua!”, ”DNA curăță politica”, sunt doar câteva dintre mesajele scandate de protestatarii din Piața Universității.

Acum, românii din mai multe orașe ale țării se mobilizează din nou.  Mii de români şi-au anunţat prezenţa astăzi, în Bucureşti şi alte 9 mari oraşe, la mitingurile de protest faţă de respingerea cererii DNA de aresare a lui Dan Şova. Evenimentele care sunt programate în Capitală, Constanţa, Braşov, Timişoara, Iaşi, Bacău, Oradea, Târgu Mureş, Sibiu şi Cluj au fost organizate pe Facebook şi urmează să înceapă la aceeaşi oră, 18.00, informează Gândul.

„Ceea ce se întâmplă acum este mai grav decât a fost în noiembrie anul trecut. Este revoltător, o supermizerie. Nimeni nu este mai presus de lege. Cred că 100% parlamentarilor le este frică, altfel ar exista vreun motiv să nu li se ridice imunitatea. De se se salvează între ei? Oare dacă îl aresta pe Şova le era frică că-l toarnă pe Ponta?”, a declarat Denes, unul dintre romanii care vor fi prezenti la mitingul de vineri seară. . El are şi un mesaj pentru premier: „Domnule Ponta, dormi liniştit? Cum se vede ce faceţi de acolo unde staţi?”.

Mitingurile din marile oraşe sunt programate să înceapă toate la ora 18:00:

BUCUREŞTI, Piaţa Universităţii

CONSTANŢA, Prefectură

BRAŞOV, Prefectură

CLUJ, Piaţa Unirii

IAŞI, Palatul Culturii

SIBIU, Piaţa Mare

BACĂU, Piaţa Tricolorului

ORADEA, Piaţa 1 Decembrie

TG. MUREŞ, Piaţa Trandafirilor

TIMIŞOARA, Piaţa Operei

Urmăriți B1TV.ro și pe
`