Românii își planifică vacanțele de iarnă. Ce reduceri au pregătit hotelierii pentru Crăciun și Revelion

Românii își planifică vacanțele de iarnă. Ce reduceri au pregătit hotelierii pentru Crăciun și Revelion
Facebook: Visit Poiana Brasov

Românii au început să își planifice vacanțele de iarnă, iar în Poiana Brașov sunt hoteluri unde gradul de ocupare pentru Crăciun și Revelion este de 90%.

Concendiile de iarnă, pregătite din vară

Chiar dacă mai sunt patru luni până la sărbătorile de iarnă, oamenii au început să să gândească la cum și unde le vor petrece, informează observatornews.

„În acest moment, hotelul este rezervat cu o proporţie de 90%, dar sunt clienţi care şi-au rezervat camera în aşteptarea preţului, a spus Gabriel Roșca, director hotel.

Hotelierii din Poiana Brașov spun că prețurile vor fi la fel ca și cele de anul trecut.

Cât vor costa sejururile de sărbători

„Tarifele sunt pentru Crăciun de 595 de euro loc în cameră dublă, iar pentru Revelion de la 995 euro loc în cameră dublă”, a declarat Bianca Socol, reprezentantă hotel.

„Preţul va fi undeva la 2.000 de euro, pentru două persoane, 4 nopţi de cazare, cu 8 mese incluse, cu demipensiune”, a transmis Gabriel Roșca, director hotel.

Cei care își rezervă vacanțele din timp pot beneficia de reduceri considerabile. De exemplu, la un hotel de 4 stele din Poiana Brașov, pot primi o reducere de 15% pentru plata integrală a pachetelor până la finalul lunii septembrie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`