Românii din Italia se mobilizează să-l prindă pe Ionel Arsene. Unde s-ar afla baronul de Neamț

Românii din Italia se mobilizează să-l prindă pe Ionel Arsene. Unde s-ar afla baronul de Neamț
Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Românii din Italia încearcă să îl prindă pe baronul PSD de Neamț, Ionel Arsene. Se pare că acesta s-ar ascunde împreună cu finul său Gheorghe Vlasie în orașul Brescia din regiunea Lombardia.

Potrivit juriștilor, este posibil ca baronul de Neamț să fi știut că urmează să fie condamnat, motiv pentru care a decis să fugă din țară pentru a scăpa de închisoare.

Românii vor să îl prindă pe Ionel Arsene

O româncă stabilită în Italia a făcut apel către toți cei un milion de români stabiliți acolo să distribuie poze cu Ionel Arsene pe rețelele de socializare pentru a putea fi găsit.

Se spune că Ionel Arsene împreună cu finul său ar avea o firmă de construcții în Brescia. Aceștia au înregistrat-o în anul 2019 și vizitează zona de ani de zile, notează realitatea.net.

Mai mult decât atât, juriștii susțin că fugarii aleg Italia din cauza pedepselor mai scurte și a posibilității de a-și ispăși pedeapsa în arest la domiciliu sau chiar în libertate.

Vineri, 10 martie 2023, preşedintele legislativului nemţean a fost condamnat definitiv, pentru fapte de corupţie, magistraţii de la Curtea de Apel Braşov hotărând o sentinţă de 6 ani şi 8 luni de detenţie. Mandatul trebuia pus în executare de poliţişti, dar Arsene nu a fost găsit la domiciliul din Târgu Neamţ.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`