ROMÂNIA, în LACRIMI! A MURIT în urma unui GRAV ACCIDENT! Polițiștii au fost ȘOCAȚI când au văzut CINE ERA LA VOLAN

ROMÂNIA, în LACRIMI! A MURIT în urma unui GRAV ACCIDENT! Polițiștii au fost ȘOCAȚI când au văzut CINE ERA LA VOLAN

Un tânăr care abia devenise polițist a murit după ce a intrat frontal într-un autobuz. Polițistul a fost găsit fără suflare, în mașina lui, de către echipajul de descarcerare. Accidentul a avut loc pe DN17, în Bistrița-Năsăud.

CUTREMUR MONDEN! RONA HARTNER A PĂȚIT-O GRAV! DOAMNE, CE S-A ÎNTÂMPLAT LA SPITAL

Un grav accident de circulaţie s-a produs între un autoturism condus de un poliţist şi un autocar în care se aflau 35 de persoane. Tragediaa avut loc în localitatea Josenii Bârgăului, din judeţul Bistriţa.

LACRIMI ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! ADIO, HORIA MOCULESCU! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MIEZ DE NOAPTE! DOAMNE, CE TRAGEDIE

Potrivit poliţiştilor, tânărul în vârstă de 22 de ani ar fi intrat cu maşina pe contrasens, unde a lovit frontal un autobuz, care circula din sens opus şi care era condus de un bărbat de 66 ani.

CUTREMUR ÎN MUZICA POPULARĂ! FANII IRINEI LOGHIN AU AFLAT VESTEA CUMPLITĂ! FUEGO E DEVASTAT (GALERIE FOTO)

Martorii spun că acesta ar fi depăşit mai multe maşini şi ar fi condus cu viteza şi nu a mai putut redresa autoturismul.

În urma impactului, poliţistul a rămas încarcerat în maşină. Când a fost scos, echipajul de urgență a constatat că se afla în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor depuse de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, tânărul nu a putut fi resuscitat şi a fost declarat decedat la faţa locului.

Acum, poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`