Români rămași blocați timp de 15 ore în aeroportul din Creta. Avionul s-a întors de două ori din zbor

Români rămași blocați timp de 15 ore în aeroportul din Creta. Avionul s-a întors de două ori din zbor
captura Twitter

În jur de 200 de români au rămași blocați pe aeroportul din Creta după ce avionul care trebuia să îi aducă în România s-a întors de două ori din zbor.

Avionul s-a stricat

După ce au ajuns în aeroport în creierii dimineții, au decolat la ora 7, dar s-au întors din zbor pentru că avionul a avut o defecțiune tehnică. Pasagerii au așteptat până când s-a reparat aeronava și au decolat din nou, dar a apărut din nou o defecțiune și s-au întors pe aeroportul din Heraklion, conform Cancan.

Abia după 15 ore de așteptare, timp în care românii erau blocați în aeroport pentru că nu știau când vor putea zbura, au reușit să decoleze și au ajuns la miezul nopții înapoi în România, pe aeroportul din Timișoara.

„Am decolat normal, la ora 7, dar avionul a avut o problemă și ne-am întors la Creta și am aterizat, am stat cam jumătate de oră și apoi iar am decolat, cu același avion. Și se pare că au avut aceeași problemă, undeva la trenul de aterizare și am revenit iarăși pe aeroport”, a transmis un pasager.

Au ajuns în România după 22 de ore

Românii au ajuns acasă după 22 de ore. O tânără a spus că este ultima oară când va mai lua un charter către Grecia.

„După un drum extenuant, am aterizat în România în sfârșit… A durat circa 22 de ore, deși trebuia să dureze mai puțin de 3 ore. E ultimul charter spre Creta pe care îl voi lua eu și toți cei care am fost pasageri ai zborului”, a declarat pasagera pe pagina ei de Facebook.

Printr-o situația similară au trecut și alți 200 de români care trebuiau să ajungă în Creta. Dar, pasagerii ar putea primi despăgubiri între 250 și 600 de euro pentru zborurile anulate sau amânate mai mult de trei ori.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)