O familie a transformat o ruină într-o casă confortabilă. „Mare curaj ați avut să reconstruiți acea șură”

O familie a transformat o ruină într-o casă confortabilă. „Mare curaj ați avut să reconstruiți acea șură”
Sursa foto: Facebook/ Izolați în Natură | Idei, Sfaturi, Remedii pentru Viața Liberă

Mulți oameni au început să se mute de la oraș la sat, pentru a avea parte de mai multă liniște, aer curat și pentru a scăpa de aglomerația din mediul urban.Aceștia fie își construiesc o casă de vacanță unde să stea în weekend, fie ridică locuințe în locul ruinelor. Așa este și cazul unei familii care a transformat o șură dărăpănată într-o casă primitoare.

Izolați în Natură | Idei, Sfaturi, Remedii pentru Viața Liberă

De la ruină la o casă locuibilă

O femeie a postat fotografiile cu transformarea pe pagina de Facebook „Izolați în Natură | Idei, Sfaturi, Remedii pentru Viața Liberă”. Casa se află în zona Transalpinei, județul Alba, conform Click.

„Bună seara, oameni cu această pasiune frumoasă pentru viață și natură! Vă arăt și eu proiectul nostru născut sub lozinca: fă rai din ce ai! Cam așa arată acum căsuța renăscută din ruina pe care inițial ne gândeam să o dărâmăm”, a scris ea în grupul de Facebook.

Sursa foto: Facebook/ Izolați în Natură | Idei, Sfaturi, Remedii pentru Viața Liberă

Reacțiile internauților

Postarea ei nu a trecut neobservată și mulți internauți au rămas uimiți de tranformare și i-au scris comentarii de apreciere. Cu toate acestea, au mai apărut și câteva comentarii prin care oamenii își dădeau cu părerea despre lucrurile care ar mai trebui reparate.

„Ce frumos și ce inspiratie oferiți oamenilor. Felicitări”/

„Presupun că e între Sugag și Sebeș. Dar mare curaj ați avut să reconstruiți acea șură”/

„Mai trebuie izolat puțin acoperișul. Vata de sticlă și vata bazaltică sunt toxice. Izolați cu lână de oaie. Izolează mai bine, nu arde, este naturală și frecvența energetică e 5.000. Un om are frecvența 100”/

„Felicitări, de apreciat… Alții ar dărâma case doar pentru că uşile nu se mai închid cum trebuie”, sunt unele dintre comentarii.

Un cuplu de tineri români, Sebastian și Bianca, au procedat la fel. S-au mutat în satul Vlădeni, din județul Iași, și au transformat, singuri, o casă din 1953, într-o locuință uimitoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`