Româncă de 41 ani dispărută după ce și-a făcut cont pe o aplicație de dating. Femeia ar fi plecat din țară în secret: „Mi-e teamă că a fost atrasă în capcană”

Româncă de 41 ani dispărută după ce și-a făcut cont pe o aplicație de dating. Femeia ar fi plecat din țară în secret: „Mi-e teamă că a fost atrasă în capcană”
Foto simbol: Pixabay

O româncă în vârstă de 41 de ani, din Brașov, a dispărut de mai bine de o săptămână, după ce le-a spus celor apropiați că pleacă la Bruxelles pentru un interviu de angajare.

Ultima conectare a femeii pe WhatsApp a fost pe 26 iunie, iar de atunci familia nu mai știe absolut nimic de ea, scrie Gândul.

Familie îngrijorată, după ce o româncă a dispărut după ce și-a făcut cont pe o aplicație de dating

Sora și cumnatul româncei au aflat că femeia își planificase o călătorie în Egipt, în stațiunea Sharm-el-Sheikh. Prin intermediul unei agenții de turism, româncă și-a cumpărat trei bilete de avion: București – Bruxelles, Bruxelles – Sharm-el-Sheikh și unul de întoarcere, pe 28 iunie.

Familia crede că femeia a primit bani de la un bărbat, întrucât nu mai muncea de ceva vreme și în apartamentul ei au fost găsite chitanțe care indicau cheltuieli de 1.000 de euro.

„Ea nu avea loc de muncă de câteva luni, o ajuta sora ei cu bani, iar tatăl ei îi plătea facturile. Am descoperit că a rulat o sumă mare de bani, respectiv în jur de 1.000 de euro, într-un timp scurt. Am găsit și chitanțele pentru biletele de avion pe care le-a cumpărat și care au costat 405 euro,” a declarat cumnatul ei, Alex Popescu.

Ulterior, apropriații femeii au aflat că aceasta și-a făcut cont pe aplicația de dating Tinder, iar cumnatul ei crede că a căzut în capcana traficanților de carne vie.

„Bănuiesc că cineva i-a trimis banii pe card și probabil i-a sucit mințile, i-o fi spus: ”Iubita mea, ne vedem la Bruxelles și plecăm împreună în Egipt, la Sharm-el-Sheikh”. Mi-e teamă că a fost atrasă în capcană la Bruxelles, unde există rețele de proxeneți, și a fost sechestrată,” a adăugat Alex, potrivit sursei citate.

Poliția din Brașov investighează cazul și continuă ancheta în încercarea de a afla ce s-a întâmplat cu femeia în vârstă de 41 de ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`