Roman: Un bărbat și-a sechestrat soția și copiii și a amenințat polițiștii cu un cuțit

Roman: Un bărbat și-a sechestrat soția și copiii și a amenințat polițiștii cu un cuțit
Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Un bărbat de 47 de ani din municipiul Roman, județul Neamț, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a făcut scandal acasă, și-a sechestrat copiii și i-a amenințat cu un cuțit pe polițiștii și jandarmii chemați de soție.

Roman: Bărbat reținut pentru violență în familie și ultraj

Femeia, care are 43 de ani, a sunat la 112 luni seară, în jurul orei 21.30. Ea a spus că soțul ei face scandal în casă și a distrus mai multe lucruri. La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Poliției municipiului Roman și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț.

Individul i-a amenințat pe polițiști și pe jandarmi cu un cuțit, apoi s-a încuiat în casă unde se aflau soția și cei doi copii minori, cu vârste de 10, respectiv 17 ani, informează stiri-neamț.ro.

Forțele de intervenție au reușit să intre în locuință și l-au imobilizat pe bărbat. Acesta a fost dus la sediul poliției pentru audieri, apoi a fost reținut pentru 24 de ore.

Cercetările continuă cu privire la săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal, distrugere și ultraj.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`