Român acuzat de violul unei fetițe din Neamț, prins de carabinierii din Roma

Român acuzat de violul unei fetițe din Neamț, prins de carabinierii din Roma

Un român care fugise din țară pentru a evita executarea unei pedepse de 8 ani de închisoare pentru violarea unei fetițe de 13 ani, a fost prins la Roma.

La data de 30 martie, datorită unei colaborări eficiente între autoritățile din România și Italia, a fost posibilă localizarea și arestarea bărbatului de 38 de ani, din Bodeștii de Jos, județul Neamț.

Fugarul a fost condamnat la 8 ani de închisoare, pedeapsa fiind emisă de Judecătoria Piatra Neamț pentru infracțiunea de viol în formă agravată. În procesul de capturare a fost implicată și Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, subliniind importanța cooperării internaționale în lupta împotriva infracționalității.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
15:51 - MedLife achiziționează încă doi roboți da Vinci. “Este extraordinar că pacienții noștri vor avea acces la cea mai mare echipă de medici certificați în chirurgie robotică din România”
15:44 - Von der Leyen a stabilit noi reguli și nu prea: Comisarii vor fi nevoiți să angajeze mai puțini oameni în personalul pentru cabinet, dar nu mult mai puțini
15:29 - Regizorul „I, Robot” îl acuză pe Elon Musk că i-ar fi furat ideile pentru designul noului robot Tesla: „Hei Elon, poți să-mi returnezi modelele, te rog?”
15:29 - O doctoriță de la un spital public din Craiova a primit mită pentru o cezariană. Se află sub control judiciar
15:08 - Accident grav în Iași. Șapte persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit
15:07 - Un restaurant le oferă clienților o masă gratis zilnic. Cei interesați trebuie să îndeplinească o singură condiție
14:56 - Elena Lasconi, reacție după scandalul planșeului Unirii: Am văzut, ieri, România pe care ne-o propune Marcel Ciolacu, dacă ajunge președinte. Ciolacu și gașca lui vor o Românie controlată de clanuri politice, ei să-și împartă contractele, ei să facă legea (VIDEO)
14:50 - Peste un sfert din cetățenii din Liban au primit ordine de evacuare, din cauza atacurilor Israelului/ Majoritatea celor uciși în bombardamentul de luni sunt femei și copii
14:29 - Locuitorii unei comune din Gorj refuză să plătească facturile la apă. Care este motivul și cum gestionează autoritățile situația
14:27 - Polițiștii din penitenciarele din Craiova și Vaslui nu mai vor să lucreze. Nemulțumirile acestora