Rochia de mireasă tip prințesă, mereu la modă! De ce să o alegeți?

Rochia de mireasă tip prințesă, mereu la modă! De ce să o alegeți?

Devenită deja o emblemă a ceremoniei de nuntă, rochia de mireasă stil prințesă reprezintă mai mult decât o piesă vestimentară. Dincolo de momentul important în care femeile o îmbracă, ea a reușit să traverseze secole și să fie și astăzi una dintre cele mai iubite opțiuni pentru reprezentantele sexului frumos. Probabil principalul motiv ține chiar de cuvântul care apare în denumirea ei: femeile vor să se simtă precum prințesele în ziua nunții! Designerul de vestimentație de ceremonie, Aryanna Karen vă dezvăluie de ce acest model merită luat în considerare atunci când începeți căutările rochiei perfecte!

Nu există o altă ocazie în care să purtați o astfel de rochie!

Grație și eleganță. Sunt primele cuvinte care ne vin în minte atunci când ne gândim la atributele unei rochii de mireasă tip prințesă. Diafană și rafinată, această opțiune reprezintă dragoste la prima… probă pentru majoritatea mireselor, indiferent că vorbim despre cele care iubesc stilul clasic sau despre cele îndrăgostite de nonconformism.

„Nunta este cea mai bună ocazie de a vă transforma într-o prințesă, exact așa cum visați în copilărie! Dacă o rochie stil sirenă poate fi purtată și cu alte ocazii, de tip Revelion, petrecere aniversară și așa mai departe, rochia stil prințesă are ca unică șansa ziua nunții, o zi în care miresele pot alege orice rochie, indiferent de cât de fastuoasă este ea!”

Dincolo de faptul că un astfel de tip de rochie va face purtătoarele să se simtă cu adevărat speciale, gândiți-vă cât de minunat vor arăta ședința foto și valsul mirilor într-o astfel de ținută! Cu siguranță o opțiune mai spectaculoasă decât aceasta nu există, spun specialiștii, mai ales că rochiile de mireasă tip prințesă sunt accesorizate cu trene la fel de splendide. Și pentru designeri acest stil este unul special, întrucât le permite să se joace cu lungimea și cu volumele exact așa cum își doresc.

O alegere versatilă și inspirată

Rochia de mireasă tip prințesă pune, cu siguranță, în evidență formele feminine și se poate potrivi oricărei siluete, întrucât subliniază exact ce dorim să scoatem în evidență, dar poate să și ascundă micile imperfecțiuni.

„Această variantă subliniază atuurile din partea superioară a corpului, cum ar fi un bust generos sau o talie subțire, grație contrastului dintre corset și fusta voluminoasă. Rochia de mireasă tip prințesă este opțiunea ideală și pentru acele femei care nu vor să își afișeze picioarele sau șoldurile voluminoase, ea reușind să ofere corpului o formă bine proporționată. Totodată, dacă optați pentru un model cu talie înaltă, cu siguranță efectul vizual va fi unul de alungire.”

Partea de sus ține, din nou, de imaginația designerului, dar și de cerințele și nevoile clientei: puteți opta pentru o rochie cu bretele, cu mâneci de diverse dimensiuni, cu decupaje interesante și cu aplicații strălucitoare! Cât despre decolteu, el poate îmbrăca mai multe forme pentru a vă expune în mod elegant bustul.

Ce pantofi purtați la o astfel de rochie?

Probabil unul dintre cele mai mari avantaje ale rochiei de mireasă tip prințesă este că, în ceea ce privește încălțămintea, femeile pot opta… chiar și pentru balerini! De ce? Simplu! Sub o rochie cu un asemenea volum, pantofii vor fi prea puțini vizibili.

„O rochie tip prințesă se potrivește cel mai bine cu o pereche de pantofi tip stiletto simpli, argintii sau pe nuanțe de nude. Dacă preferați să mai aveți o pereche de încălțăminte de schimb, vă sugerăm sandalele, pe care le puteți purta seara, la petrecere. Pentru miresele ușor nonconformiste, perechea de pantofi ideală poate avea chiar și o culoare complementară cu buchetul!”

Și pentru că nu există lux… fără confort, nu uitați să purtați pantofii cu câteva săptămâni înainte de eveniment, pentru a evita bătăturile în ziua cea mare. Totodată, dacă nu sunteți învățate cu pantofii înalți, recomandarea este să nu vă orientați către tocuri mai mari de opt centimetri, mai ales atunci când alegeți rochia de mireasă tip prințesă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`