Robert Nica, fost lider al Clanului Sportivilor, reținut de polițiștii din București după ce și-a bătut și amenințat socrul

Robert Nica, fost lider al Clanului Sportivilor, reținut de polițiștii din București după ce și-a bătut și amenințat socrul
Sursă foto: Captură Video - stiripesurse.ro

Polițiștii din București au reținut un bărbat de 44 de ani care și-a agresat și amenințat socrul, dar și o femeie care a încercat să îi despartă. Individul în cauză e Robert Nica, fost lider al Clanului Sportivilor, susțin surse judiciare citate de stiripesurse.ro. Față de el a fost emis și un ordin de restricție provizoriu pe 5 zile. Nica urmează să fie prezentat la Judecatoria Sectorului 4 cu propunere de arestare preventivă.

Interlopul Robert Nica, reținut de polițiști

Robert Nica a mers acasă la socrul lui, unde a amenințat-o și lovit-o și pe concubina cumnatului său. Polițiștii Secției 26 l-au reținut sub acuzațiile de violență în familie, amenințare, lovire sau alte violențe și influențarea declarațiilor.

„În fapt, la data de 12 august 2023, în jurul orei 22:50, polițiști din cadrul Secției 26 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat, ar fi agresat fizic un alt bărbat și o femeie, în timp ce se aflau la o adresă, din Sectorul 4. În urma verificărilor efectuate, de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului, s-a stabilit faptul că, un bărbat ar fi fost lovit de către ginerele său, în timp ce se aflau pe scara blocului, și, ulterior, în parcare. De asemenea, în timpul altercației, o femeie ar fi încercat să-i oprească, moment în care și aceasta ar fi fost agresată fizic de același bărbat, ulterior, persoana în cauză părăsind zona”, se arată într-un comunicat de presă.

Polițiștii mai susțin că individul a trimis mesaje de amenințare celor două persoane, printr-o aplicație de chat, și că a încercat să le influențeze declarațiile.

„Polițiștii au procedat și la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului și, întrucât s-a constatat existența unui risc iminent, față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile”, se mai arată în comunicat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`