Rezultate loto, 15 septembrie. A fost câștigat marele premiu la Joker

Rezultate loto, 15 septembrie. A fost câștigat marele premiu la Joker
Foto simbol: Pixabay

Loteria Română a anunțat că la tragerea de duminică, 15 septembrie 2024, a fost câștigat premiul de categoria I la Joker, în valoare de 2,38 milioane de euro.

Marele premiu la Joker a fost câștigat în Giurgiu

Loteria Română a oferit detalii despre rezultatele tragerii de duminică.

„La tragerea Joker s-a câștigat premiul de categoria I în valoare de 11.845.622,10 lei (2,38 milioane de euro). Biletul norocos a fost jucat la o agenție loto din Giurgiu și a fost completat cu două variante, prețul acestuia fiind de 24,5 lei.

Acesta este al doilea câștig de categoria I obținut în acest an la jocul Joker.

Ultima dată, premiul de categoria I la jocul Joker s-a câștigat în data de 14.03.2024. Valoarea premiului a fost de 29.133.971,54 lei”, afirmă Loteria Română, duminică, într-o postare pe Facebook.

Alte rezultate la loto

„La tragerea principală Loto 5/40 s-a câștigat premiul la categoria a II-a în valoare de 65.844,40 lei. Biletul norocos a fost jucat online prin intermediul partenerului joaca.loto.ro.

La tragerea principală 6/49 s-au câștigat șapte premii la categoria a II-a în valoare de 58.618,21 de lei fiecare. Biletele norocoase au fost jucate după cum urmează: la o agenție loto din Târgu-Mureș, județul Mureș, la o agenție loto din București, sector 1, online pe platforma Loteriei Române, bilete.loto.ro și restul de patru bilete au fost jucate prin aplicația amparcat.

Premii mari au rămas în joc. Le dorim mult noroc jucătorilor!”, a mai precizat Loteria.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)