Rezultat dezastruos pentru șeful IPJ Mehedinți: A concurat singur pe post, însă a obținut nota 1 la examen

Rezultat dezastruos pentru șeful IPJ Mehedinți: A concurat singur pe post, însă a obținut nota 1 la examen
Sursă foto: Pixabay

Rezultat dezastruos pentru șeful Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, împuternicit pe funcție, la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliției Române, pentru ocuparea funcției de adjunct al instituției pe care o conduce.

Deși a candidat singur, comisarul-șef Costin Tuică a obținut nota 1, scrie actualmehedinti.ro.

Costin Tuică ocupă postul de inspector-șef, prin împuternicire, din luna februarie a acestui an, iar înainte de urcarea în vârful ierarhiei instituției, polițistul a ocupat postul de adjunct al Poliției mehedințene.

Tuică a deținut, anterior, funcția de șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Mehedinți.

Potrivit anunțului postat pe site-ul Poliției Române, „candidatul nemulțumit de rezultatul obținut la interviul structurat pe subiecte profesionale poate formula contestație o singură dată, în termen de 24 de ore de la afișare, ce va fi depusă în format electronic (semnată și scanată în format electronic needitabil) la adresa de e-mail a Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția Management Resurse Umane”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios