Revelion în Parcul „Titan”, singura petrecere în aer liber din București. Românii vor putea admira pe scenă marii artiști ai momentului

Revelion în Parcul „Titan”, singura petrecere în aer liber din București. Românii vor putea admira pe scenă marii artiști ai momentului
Sursa Foto: Flickr.com

În acest an, bucureștenii care se așteptau să-și petreacă revelionul în Piața Constituției vor fi nevoiți să își modifice planurile.

Se pare că singurul loc în care oamenii se vor putea bucura de spectacol va fi în parcul Titan.

Petrecerea în aer liber din București și-a schimbat locația

„Primăria Sectorului 3 îi invită pe bucureșteni, și în acest an, să petreacă împreună în noaptea dintre ani. Evenimentul va avea loc în Parcul Titan, începând cu ora 20:00.

Cea de-a X- a ediție se desfășoară sub sloganul „Esențial: Fii de viață!”, un concept care ne îndeamnă către o viață dinamică, plină de energie și bucurie.

În noaptea de Revelion, bucureștenii se vor distra alături de Voltaj, Delia, Guess Who, Emaa, Marius Mihalache, Cosmin Seleși Orchestra. Acesta a pregătit un moment artistic excepțional ce ne va aminti de perioada de aur a muzicii pop & disco – anii ‘80 și ’90.

Vom celebra Anul Nou ascultând piese clasice reorchestrate în variantă proprie, dar și muzică ușoară. Celebrarea Anului Nou va începe cu o explozie de energie, esențială pentru o noapte de neuitat, alături de Manuel Riva, unul dintre cei mai apreciați DJ din România.

Revelionul organizat de Primăria Sectorului 3, în Parcul Titan, este un prilej pentru a ne aduce împreună și a celebra noul an bucurându-ne de concerte puse în scenă de artiști valoroși ai muzicii românești și susținute, în egală măsură, de efecte vizuale, grafică personalizată, lasere și focuri spectaculoase de artificii piromuzicale.

Pe 31 decembrie, vă așteptăm în Parcul Titan, să umplem spațiul cu energia voastră și să pășim în noul an veseli, fericiți și împliniți. Fii de viață! La mulți ani!”, transmit reprezentanții Primăriei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:19 - Luca Reghecampf rupe tăcerea. Acuzații grave la adresa Anamariei Prodan: „Ne folosește pe noi, copiii, ca pe un scut”
22:11 - Un șofer presupus beat era să spulbere caravana Kamalei Harris. Bărbatul spune că nu-și amintește cum a ajuns pe autostradă
22:06 - Diana Stoica (USR), despre acuzațiile lui Nicolae Ciucă la adresa PSD: Dacă este atât de grav ce plănuiește să facă PSD-ul, ce mai caută cu ei la Guvern? Nu înțeleg (VIDEO)
22:02 - Burduja acuză că mai multe ONG-uri blochează investițiile în sectorul energetic românesc: „Toate aceste beneficii pentru țară și regiune cred că supără anumiți actori statali sau nestatali” (VIDEO)
21:46 - Sebastian Burduja a spus motivele pentru care România a importat energie în primele 8-9 luni din acest an: Sunt mai multe cauze. 30 și ceva de ani, România nu a investit în producția de energie (VIDEO)
21:39 - Eva Mendes: „Nu am fost niciodată vreo mare actriță, nu am fost niciodată îndrăgostită de actorie”
21:32 - Burduja: „În ce privește pregătirea pentru iarnă, stăm bine, avem depozitele de gaz în supraplin” / Ce se întâmplă cu schema de plafonare a prețurilor la energie (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă a anunțat că dorește extinderea programului “O masă sănătoasă” în toate școlile din România și extinderea în toate județele a învățământului dual profesional, “cu campusuri de profil, unde elevii vor ieși cu o profesie”
21:00 - Apele Române: Coeficientul de umplere în principalele 40 de lacuri de acumulare a scăzut la 70%
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)