Revelion în arest preventiv pentru un bărbat, după ce a furat cutia milei dintr-o biserică din Predeal / Câți bani erau acolo

Revelion în arest preventiv pentru un bărbat, după ce a furat cutia milei dintr-o biserică din Predeal / Câți bani erau acolo
Sursă foto: captură YT

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost arestat sâmbătă, 30 decembrie, fiind suspectat că a furat cutia milei dintr-o biserică din Predeal. În acea cutie se afla suma de 2.000 de lei.

Bărbatul era suspectat și de comiterea unui alt furt

Sâmbătă, 30 decembrie, un bărbat a alertat autoritățile cu privire la dispariția „cutiei metalice, de culoare neagră, în interiorul căreia s-ar fi aflat suma de aproximativ 2.000 de lei”.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au reușit să identifice și rețină persoana bănuită de comiterea acestui fapt, un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Bărbatul mai este suspectat și de comiterea unui alt furt, după ce ar fi furat o sticlă de alcool de pe raftul unui magazin, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent-șef principal Daniel Zontea, scrie Libertatea.

După cele întâmplate, individul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și a fost plasat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Brașov. Acolo și-a petrecut Anul Nou.

Cercetările vor continua pentru furt și furt calificat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`