Revelion distrus pentru un grup de români din Spania! Au fost scoși afară din restaurant cu poliția: „Ne arestează. Nici n-au adus mâncarea” (VIDEO)

Revelion distrus pentru un grup de români din Spania! Au fost scoși afară din restaurant cu poliția: „Ne arestează. Nici n-au adus mâncarea” (VIDEO)
Sursa foto: TikTok - @lumynyta.ionela

Câțiva români din Spania au avut parte de cea mai urâtă petrecere de Revelion din toate timpurile. Nici nu începuse bine, că mai mulți polițiști i-au scos afară pe toți din local. Întregul moment a fost filmat și publicat pe TikTok de una dintre româncele aflate acolo, Luminița Mantale.

300 de persoane, ridicate de la mese înainte de miezul nopții

Mâncarea nici nu fusese servită când grupul de români s-a trezit cu Poliția în restaurant. Aproape 300 de persoane care au plătit pentru cea mai frumoasă noapte din an au fost dați afară din restaurant înainte de miezul nopții.

„A venit poliția și ne-a spus să părăsim localul. Nu știu pe cine caută. Încearcă să ne explice. Facem în mașină Revelionul. Am plătit, dar nici nu am mâncat. Doamne! Așa ghinion. A zis să plecăm așa, fără motiv. În viața mea nu am pățit așa ceva. Eu am plătit. Se pare că proprietarul nu are licență să facă revelionul. Restaurantul e unul de lux. Dacă nu ieșim din restaurant ne arestează. Deja îl arestează pe un spaniol. Pe noi românii nu ne arestează, dar l-au reținut pe un spaniol, care e cel mai tare-n gură!”, a povestit Luminița Mantale, pe TikTok.

„Ne pare rău. Am rămas șă fără Revelion, nici banii nu ni i-a dat. Am plătit câte 110 euro. Urâtă seara. Nu avem niciun fel de mâncare pregătită acasă. Nu avem nici șampanie. Patronul nu avea licență. A luat banii, i-a pus buzunar și pleacă în România. Cred că și ospătarii știau, deoarece râdeau. Peste 300 de peroane au fost scoase afară”, a mai spus ea.

Deși și patronul restaurantului Nobile’s din Madrid este român, acesta nu a făcut nimic în favoarea clienților săi, majoritatea români, atunci când poliția a intrat în restaurant și a început să îi ridice de la mese, scrie stiridiaspora.ro.

@lumynyta.ionela #fyp #foryou #humor #stitch #meme #wow #relatable #naruto #relatable #meme ♬ sonido original – Mantale Luminita

Clipul video publicat pe TikTok a fost vizionat de peste 750.000 de persoane.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`