Reuven Rivlin, președintele Israelului, va susține un discurs în Parlamentul României

Reuven Rivlin, președintele Israelului, va susține un discurs în Parlamentul României
Foto: presidency.ro

Reuven Rivlin, președintele Israelului, continuă vizita de stat în România, la invitația omologului său, Klaus Iohannis. Oficialul israelian va ajunge și în Parlament, miercuri. Acesta va susține un discurs în plenul reunit al Senatului și al Camerei Deputaților.

Tot miercuri, la Palatul Parlamentului, va avea loc sesiunea plenară a Forumului de Afaceri din România – Israel, la care vor participa și premierul Florin Cîțu, ministrul Economiei, Claudiu Năsui și ambasadorul Israelului în România, David Saranga.

Reuven Rivlin, președintele Israelului, a avut deja întâlniri tete-a-tete cu Klaus Iohannis și Florin Cîțu

Președintele Israelului a fost primit marți în România, de către Klaus Iohannis, cu onoruri militare. Rivlin a avut deja o întâlnire și cu premierul Florin Cîțu, informație comunicată chiar de către oficialul PNL.

„Astăzi am avut o întrevedere cu Președintele Statului Israel, Reuven Rivlin. În cadrul discuțiilor, am evidențiat caracterul special al relației bilaterale româno-israeliene, precum și nivelul foarte bun al cooperării în domenii sectoriale de interes comun, precum apărare, economie și turism.

În aceeași măsură, am subliniat că Guvernul pe care îl conduc este unul axat pe reforme, iar Forumul de afaceri România-Israel, care are loc pe 9 iunie, este o bună oportunitate pentru noi investiții”, a scris premierul, marți, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`