REȚINERI în scandalul dintre INTERLOPI, din Piața Constituției, unde o persoană a fost OMORÂTĂ: 11 bărbaţi cercetaţi în arest preventiv şi 4 sub control judiciar (VIDEO)

REȚINERI în scandalul dintre INTERLOPI, din Piața Constituției, unde o persoană a fost OMORÂTĂ: 11 bărbaţi cercetaţi în arest preventiv şi 4 sub control judiciar (VIDEO)

Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti anunță că 11 bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 52 de ani sunt arestați preventiv și 4 sunt sub control judiciar în dosarul privind uciderea unei persoane, înnoaptea de 29 septembrie,în zona Pieţei Constituţiei din Bucureşti.

Amintim că, în seara de 29 septembrie , în jurul orei 22.30, Secţia 17 Poliţie a fost sesizată prin „Dispeceratul 112” cu privire la faptul că în Piaţa Constituţiei, sector 5, a avut loc o altercaţie în care au fost implicate mai multe persoane.

BOMBĂ! OANA ROMAN A RUPT TĂCEREA DESPRE TOT CE A ÎNDURAT! A FOST, PUR ȘI SIMPLU, CĂLCATĂ ÎN PICIOARE, DAR NU A SPUS NICIODATĂ NIMIC (GALERIE FOTO)

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Potrivit unor surse judiciare, una dintre grupările de proxeneţi era monitorizată de procurorii DIICOT care, ori nu au ştiut, ori nu au vrut să oprească răfuiala cu toate că Piaţa Constituţiei era plină de oameni când a avut loc bătaia violentă.

Cei monitorizaţi erau interlopii şi proxeneţii din clanul din Giurgiu care în seara bătăliei din faţa Palatului Parlamentului au fost coordonaţi de Ionuţ Mirea, zis Boxerul. Încă de anul trecut, aceştia erau în vizorul procurorilor DIICOT. O parte dintre ei au fost arestaţi în vara anului trecut, în urma unei acţiuni, iar cei care au scăpat atunci, se aflau în continuare sub monitorizare.

CUTREMUR LA CASA REGALĂ! MEGHAN MARKLE ȘI-A LUAT ADIO! S-A AFLAT TOTUL DESPRE FUGA ÎN AMERICA

În urma percheziţiilor organizate în acest caz au fost arestaţi opt proxeneţi şi au fost ridicate 38.500 de lei, dispozitive mobile şi IT, documente şi înscrisuri. De asemenea, au fost indisponibilizate mai multe autoturisme.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`