Rețeta de COLIVĂ a Elenei Ceaușescu: Folosea un INGREDIENT SPECIAL, care îi dădea GATA pe toți
Suzana Andreiaș a fost, timp de 30 de ani, omul de încredere, menajera și bucătăreasa soților Ceaușescu.
DOAMNE, CE DRAMĂ! MIRABELA DAUER A PARALIZAT, DUPĂ CE A FOST BĂTUTĂ CRUNT ȘI AMENINȚATĂ CU MOARTEA
Ulterior, după toți anii pe care i-a petrecut în slujba familiei conducătoare a adunat o mulțime de povești despre ei, acestea fiind dezvăluite într-o carte.
Astfel, aceasta a povestit că, uneori, gătea împreună cu Elena Ceaușescu, care a a învâțat-o să facă un anumit tip de colivă.
DESPĂRȚ IRE DUREROASĂ ÎN TELEVIZIUNE! ADIO, TEO TRANDAFIR! BURSUCU’ NU S-A MAI OPRIT DIN PLÂNS. VESTEA A CĂZUT CA UN TRĂSNET (GALERIE FOTO)
„A cerut arpacaş din ăla bun pe care l-am ales împreună cu ea, pe masă. Mi-a spus să-l spăl în nouă ape şi să-l pun la fiert cu apa cât să nu treacă peste arpacaş. «După două-trei clocote, să-i iei spuma aia de deasupra. Când vezi că s-a umflat grâul, îi pui un capac şi o cârpă deasupra. El înfloreşte. Dacă vezi că are prea multă zeamă, îl mai dai să mai fiarbă un pic, la un foc mai mic sau cu o tablă dedesubt». Mi-a spus apoi cum să toc nuca. Ştiam eu că nuca se bagă la cuptor, înainte. Cuptorul îi dădea un gust de alune. Mi-a arătat de la A până la Z. Cum să pun nucă, lămâie, rom, zahăr, vanilie, cum s-o ornez cu ciocolată deasupra, cu bomboane fondante, mi-a explicat tot”, a declarat Suzana Adreiaș, scrie cancan.ro.