Restricții de circulație pe mai multe străzi și bulevarde din București. Traficul va fi restricționat pentru realizarea unor filmări

Restricții de circulație pe mai multe străzi și bulevarde din București. Traficul va fi restricționat pentru realizarea unor filmări

Traficul rutier va fi restricționat pe mai multe străzi și bulevarde din Capitală, în cursul nopților de joi, vineri și sâmbătă, pentru realizarea unor filmări.

Care vor fi străzile și bulevardele restricționate

Conform Brigăzii Rutiere a Capitalei, se va restricţiona traficul rutier pe bulevardul Bucureștii Noi, bulevardul Poligrafiei, strada Parcului și zona Podului Pajura, potrivit libertatea.ro. 

Între ce ore va fi traficul restricționat

Traficul rutier va fi restricționat în noaptea de joi spre vineri între orele 23.00 și 5.30, pe Bd. Bucureştii Noi (în zona Terminalului Modal Străuleşti şi staţiei de metrou Străuleşti), pe bretelele aferente staţiei de metrou.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, circulația va fi oprită între orele 23.00 și 5.00, pe Bd. Poligrafiei, între str. Jiului şi str. Tipografilor, pe str. Parcului şi bretele adiacente Podului Pajura.

Traficul rutier va fi restricționat în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 23.00 și 6.00, pe breteaua de legătură dintre str. Băiculeşti şi Bd. Poligrafiei (adiacentă căminului Poligrafiei).

Urmăriți B1TV.ro și pe
`