Restricţii de circulaţie în weekend, în București. Zonele care vor fi blocate pentru două zile

Restricţii de circulaţie în weekend, în București. Zonele care vor fi blocate pentru două zile

Circulația va fi temporar restricționată în noaptea de sâmbătă pe Pasajul Basarab și în noaptea de duminică în Pasajul Victoria, conform anunțului făcut de Brigada Rutieră.

În cursul nopții de sâmbătă, între 22:00 și 05:00, se vor realiza filmări dinamice pe Podul Basarab, în zona cuprinsă între Șoseaua Cotroceni și Bulevardul Banu Manta. Autoritățile rutiere din București informează că va fi necesară întreruperea traficului atât rutier, cât și pietonal în această perioadă.

Restricţii de circulaţie în weekend, în Capitală

Brigada Rutieră atrage atenția conducătorilor de autovehicule asupra importanței circulației prudente, a menținerii unei distanțe adecvate pentru a permite o frânare în condiții de siguranță, a evitării opririi sau staționării în afara locurilor special amenajate și a respectării semnalelor și indicațiilor oferite de polițiștii rutieri, scrie Observator News.

„Pietonilor le recomandăm să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri, să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa”, se menționează în finalul comunicatului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`