Reșița: Un bărbat a murit fiert în cadă după ce a făcut infarct

Reșița: Un bărbat a murit fiert în cadă după ce a făcut infarct

Moarte ca în filmele de groază. De asta a avut parte un bărbat de 59 de ani din Reşiţa care şi-a găsit sfârşitul în cadă. Până aici, nimic şocant. Dar, pentru că în blocul în care locuia nu există apă caldă în sistem centralizat, omul şi-a montat un arzător sub vană. A băut bine cu concubina lui înainte să intre să-şi facă baie şi probabil a uitat că pusese în funcţiune instalaţia improvizată. Se pare că a făcut infarct, spun pompierii, apoi a fiert pur şi simplu în cadă.

Bărbatul locuia cu chirie împreună cu concubina sa într-un bloc din Reşia. Cei doi erau cunoscuţi în cartier drept mari consumatori de alcool. Vecinii spun că ultima oară l-au văzut pe bărbat beat, la fel si pe concubina sa.Tot locatarii au fost cei care au simtit mirosul îngrozitor care venea din apartamentul celor doi. Au bătut la uşă şi le-a deschis femeia cu ochii tulburi de somn şi alcool.

Vecinii au intrat în casă şi au văzut scena de coşmar. Femeia nu recunoaşte că bărbatul a făcut o improvizaţie pentru încălzirea apei.

„ Persoana era în stare de descompunere în cadă. El avea un arzător, o improvizaţie prin care îşi încălzea apa. Practic a fiert în apă, a fărut infarct, n-a mai putut să iasă şi a rămas în apă”, a declarat sergent major Nelu Alexandru, de la Detașamentul de Pompieri Reșița.

Cazul a şocat pe toată lumea, chiar şi pe angajaţii de la Pompe Funebre, care au venit să ridice cadavrul.

„Lucrez de f mulţi ani aici şi am mai dus o grămadă, dar aşa ceva n-am mai văzut. Ceva de nedescris”, a spus Bogdan Ghebea, angajat Pompe Funebre.

Cadavrul barbatului a fost transportat la morgă, iar medicii legişti vor stabil cu exactitate cauza morţii.

Un reșițean a murit fiert în cadă

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`