Remus Rădoi ‘CODIȚĂ’, la Poliția Caracal: ‘Infractorii știau de percheziții de o săptămână’ (VIDEO)

Remus Rădoi 'CODIȚĂ', la Poliția Caracal: 'Infractorii știau de percheziții de o săptămână' (VIDEO)

Remus Rădoi, cunoscut și sub numele de „Codiță”, despre care presa locală scrie că ar fi un cunoscut interlop în zonă, trebuia să fie audiat, marți, la Poliția din Caracal.

Acesta a declarat, la intrarea în sediul poliției, că deși a făcut mai multe plângeri cu privire la infractori, oamenii legii nu au luat nicio măsură. Mai mult, ‘Codiță’ susține că polițiștii erau mână în mână cu clanul la care face referire și i-a anunțat înainte să facă percheziții, pentru a nu se găsi nimic suspect.

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATĂ! I-A INNEBUNIT PE TOȚI ȘI ACUM S-A DEZBRĂCAT PENTRU PREȘEDINTE! (GALERIE FOTO)

„Până la faptul că s-a omis sau nu s-au audiat anumite victime, sau faptul că s-au audiat în aceeași clădire cu infractorii, sau faptul că, cu o săptămână înainte, infractorii știau că va urma percheziția. Faptul că unul dintre infractori afirma că are o legătură directă în DIICOT și îi întreba dacă are un dosar. A și sunat un lucrător DIICOT, pe nume Ghencea, care apoi l-a informat că, da, e un dosar și o să aveți și o percheziție. Faptul că domnul procuror ne-a spus că există probe suficiente și că vor fi arestate 10 persoane, și nu s-a mai întâmplat. Dar și faptul că, în urma informării mele, cu privire la acest clan, respectiv la conducerea Poliției Caracal, aceasta l-a sunat pe liderul grupării și l-a informat mot-a-mot cu toate cuvintele despre ceea ce eu le spusesem”, a declarat Rădoi.

AU APĂRUT IMAGINI EXPLOZIVE DE LA NUNTA ANULUI! ASTA E PREA DE TOT

Audierea s-a amânat, a anunțat Rădoi.

‘S-a anulat audierea mea. Presupun că mai este cineva la audiere și va dura mai mult și nu se va putea face astăzi’, a spus acesta.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Rădoi este omul pe care fostul adjunct al IPJ Olt, Nicolae Alexe, l-a rugat să îl ajute în ancheta pentru găsirea Alexandrei Măceșanu, care sunase la 112 și anunțase că a fost răpită.

WOW, E SEXY MAMA! ȘI-A FĂCUT DE RÂS BĂIATUL! INCREDIBIL CUM A FOST FILMATĂ! TOȚI BĂRBAȚII POFTESC LA EA! (GALERIE FOTO)

Rădoi a primit de la Alexe poze cu mașina suspectului. Acesta i-a trimis pe oamenii legii la două adrese unde locuiau membri ai clanului Oacă din Caracal, rivali ai lui Rădoi, care s-au dovedit a fi piste greșite.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`