Reglare de conturi în stil mafiot în centrul Capitalei: Un bărbat a fost împușcat mortal lângă Palatul Parlamentului (VIDEO)

Reglare de conturi în stil mafiot în centrul Capitalei: Un bărbat a fost împușcat mortal lângă Palatul Parlamentului (VIDEO)

Incident tragic produs în Capitală, aproape de miezul nopţii, chiar în apropiere de Palatul Parlamentului. Un bărbat a fost împușcat mortal, în Piaţa Constituţiei, iar altul este, în stare gravă, la spital. Primele date arată că este vorba despre o reglare de conturi în stil mafiot, informează B1 TV.

BOMBĂ MONDENĂ! MĂDĂLINA GHENEA, PE FELIE CU CELEBRUL MILIONAR! I-A PUS MÂNA PE… (GALERIE FOTO)

În jurul orei 23 şi 30 de minute, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat un conflict în Piaţa Constituţiei, după ce ar fi găsit cartușe pe asfalt, dar și încărcătorul unui pistol. Mai mulţi indivizi erau implicaţi în bătaia cu bâte şi săbii. În imaginile surprinse de cei care treceau prin zonă, se observă cum mai mute persoane fug speriate în toate direcţiile.

În câteva minute, Piaţa Constituţiei, s-a umplut de maşini ale Poliţiei şi ale Salvării. Şi ofiţeri ai sectorului 5, dar şi poliţişti ai Brigăzii Rutiere au fost trimişi la faţa locului. În urma disputei agresive, doi oameni au fost grav răniţi. Echipajele de urgență le-au acordat rapid primele îngrijiri.

CUTREMUR MONDEN! IULIA VÂNTUR, ÎN STARE GRAVĂ! SALMAN KHAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Un tânăr a fost împuşcat în altercaţia din Piaţa Constituţiei. Încercările medicilor de a-l readuce la viaţă au fost însă zadarnice. Medicii l-au resiscitat aproape o jumătate de oră pe bărbat, însă, au fost nevoiţi să-i declare decesul.

Celălalt bărbat a fost transportat, în comă, la spital.

Anchetatorii cercetează motivele acestei agresiuni sângeroase.

RĂMAS BUN, VALENTINA PELINEL! CRISTI BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALĂ LA PUȘCĂRIE!NU A MAI SUPORTAT DUREREA

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Procurorii trebuie să afle cine este cel care a ucis un om cu sânge rece.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
07:18 - Un tânăr a intrat cu un cuțit într-o primărie din Argeș. A devenit violent
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)