Vezi cum poți refolosi uleiul în care ai gătit! Chef Munti, câștigător „Chefi la cuțite”, dezvăluie trucuri din bucătărie

Publicat: 30 01. 2020, 17:32
Foto: pixabay

Chef Munti, câștigătorul sezonului 6 „Chefi la cuțite” ne spune cum putem refolosi uleiul în care deja am gătit astfel încât să nu fie nociv.

BOMBĂ! IATĂ CUM „ÎȘI FACE DE CAP” OANA LIS CÂND SOȚUL NU E PRIN PREAJMĂ. A RUPT GURA TÂRGULUI (GALERIE FOTO-VIDEO)

Putem refolosi uleiul pentru a preveni risipa în bucătărie. Acesta trebuie strecurat, răcit și apoi băgat în frigider. Țineți cont că uleiul nu trebuie să fie ars. Dacă este, acesta nu se poate reutiliza, potrivit a1.ro.

DESPĂRȚ IRE DUREROASĂ ÎN TELEVIZIUNE! ADIO, TEO TRANDAFIR! BURSUCU’ NU S-A MAI OPRIT DIN PLÂNS. VESTEA A CĂZUT CA UN TRĂSNET (GALERIE FOTO)

Se poate folosi o sită fină sau un tifon pentru a curățauleiul. Acesta poate fi folosit la prăjit ouă, cartofi sau chiar diferite tipuri de carne.

S-A TERMINAT! ARSENIE BOCA A PREVĂZUT SFÂRȘITUL: MARELE CUTREMUR E APROAPE! PLÂNG ICOANELE ÎN BISERICI

Mai mult decât atât,uleiulîn care am prăjit înainte carne îl putem refolosi ulterior pentru a obține o porție de cartofi prăjiți mult mai gustoși.