Redescoperă magia sărbătorilor într-un loc de poveste: Târgul de Crăciun de la Viena

Redescoperă magia sărbătorilor într-un loc de poveste: Târgul de Crăciun de la Viena

Târgul de Crăciun de la Viena este considerat unul dintre cele mai frumoase din Europa și din lume. Anual, sute de mii de turiști vizitează capitala Austriei pentru a redescoperi magia Crăciunului. De fapt, în Viena sunt organizate mai multe astfel de târguri, însă cel mai spectaculos este fără îndoială cel din fața Primăriei Vienei. Târgul de Crăciun poate fi vizitat de către oricine, indiferent de vârstă. Nu trebuie să fii copil sau să ai copii pentru a redescoperi magia Crăciunului. Te vei bucura de întreaga atmosferă, nu doar de cumpăraturi și pentru câteva ore, vei face parte dintr-un basm de iarnă.

Pentru a te bucura cu adevărat de acest târg și pentru a descoperi și alte frumuseți ale Vienei, îți recomandăm să alegi un circuit turistic cu autocarul, de la Hello Holidays. Mai exact, ne referim la un circuit Targ de Craciun Viena – Praga – Dresda. Acesta durează 6 zile și cu siguranță vei descoperi locuri minunate și îți vei aduce aminte de această excursie mult timp. În plus, vei dori să vizitezi din nou Târgul de Crăciun, poate chiar anul viitor.

Circuitul durează 6 zile, iar plecarea se face din București. Poți consulta site-ul Hello Holidays pentru a afla detalii despre alte locuri din care te poți îmbarca gratuit din țară, pe traseul deja stabilit sau despre transferuri astfel încât să ajungi la timp la punctul de plecare. În prima zi, vei ajunge în Budapesta și dacă îți dorești, pentru seara poți sa optezi pentru o croazieră pe Dunăre, unde vei putea servi și cina.

A doua zi, vei ajunge în Austria și vei vizita cele mai populare obiective turistice: Turnul Dunării, Prater, Sediul ONU, Opera de Stat, Ringstrasse, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul și altele asemenea. Cu siguranță vei dori să ajungi cât mai repede la târgurile de Crăciun, astfel că până spre seară, te vei bucura de magia acestora. Seara, vei pleca spre Praga unde vei înnopta.

A treia zi a circuitului este destinată capitalei Cehiei, Praga. Câteva dintre cele mai populare obiective turistice sunt: Palatul Cerninsky, Mănăstirea Strahov, castelul medieval Hrad și Podul Carol. Mănăstirea Strahov găzduiește o bibliotecă cu peste 200000 de volume. Palatul Cerninsky este una dintre cele mai importante și mari construcții baroc din Cehia. Nu trebuie să ratezi Podul Carol, construit în secolul XV. De asemenea, poți vizita Piața Stare Mesto, unde vei regăsi cel mai vechi Ceas Astronomic din lume, din 1410 și clădirea Primăriei. Să îți mai spunem că și în Praga vei regăsi târguri de Crăciun?

A patra zi a circuitului o poți petrece tot în Praga sau poți opta pentru o excursie opțională în Dresda, Germania. Această localitate este supranumită Florența de pe Elba. În a cincea zi, vei vizita Brno, al doilea cel mai mare oraș din Cehia și ai de ales între a petrece timp aici sau a achiziționa o excursie opțională spre Peștera Punkva. Spre seara, te vei îndrepta spre Budapesta unde vei înnopta. În ultima zi vei porni spre București.

Sperăm că ți-am stârnit curiozitatea și că vei alege acest circuit turistic pentru a redescoperi Magia Crăciunului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`