Recalcularea pensiilor: Anunț BOMBĂ pentru milioane de români! Vezi dacă și tu ești trecut pe lista celor cu pensii mai mari…

Recalcularea pensiilor: Anunț BOMBĂ pentru milioane de români! Vezi dacă și tu ești trecut pe lista celor cu pensii mai mari...

Foştii angajaţi din minerit, siderurgie, construcţii, căi ferate şi alte domenii care s-au încadrat în grupele I şi II de muncă vor avea pensiile recalculate din oficiu.

Mai exact, este vorba, în total, de aproximativ 100.000 de pensionari.

NUNTA ANULUI ÎN ROMÂNIA! SIMONA HALEP A FOST DATĂ DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR

Casa Naţională de Pensii Publice a anunţat că recalcularea pensiilor a început încă din 1 octombrie și va dura până pe 30 septembrie 2019.

BOMBĂ MONDENĂ! BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALĂ DE DUPĂ GRATII! RĂMAS BUN, VALENTINA PELINEL

”Vă dau un exemplu la mineri: până acum se împărţea la un stagiu complet de cotizare de 30 de ani, acum la 20, ceea ce duce la o creştere a pensiei cu o treime. Şi alţi beneficiari ai Legii 221 sunt cei care au ieşit la pensie pe Legea 163, ulterior datei de 1 ianuarie 2011, care au lucrat în condiţii speciale: furnaliştii, siderurgiştii, cei de la Metrorex.

SCANDAL MONSTRU ÎNTRE ANDREEA MARIN ȘI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA UȘA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RĂZBOIUL

Se împarte la fel, la 25, în loc de 35. Asta înseamnă o majorare de pensie la stabilirea dreptului. Creşterea va fi tot cu o treime. Peste 100 de mii de persoane sunt vizate de această modificare la legea pensiilor. Impactul e calculat la 1,3 mld lei”, a declarat Olguţa Vasilescu, fostul ministru al Muncii, citat de Antena1.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`