Realizatorul TV Rareș Bogdan ar fi fost interceptat într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani: "Ponta nu uită și nu iartă. Încearcă să mă scoată din dispozitiv"

Realizatorul TV Rareș Bogdan ar fi fost interceptat într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani: "Ponta nu uită și nu iartă. Încearcă să mă scoată din dispozitiv"
Foto: facebook.com/Rares.I.Bogdan

Realizatorul Reallitatea Tv Rareş Bogdan a fi fost interceptat în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani privind preluarea postului Realitatea TV de către Schwartzenberg, potrivit unor documente citate de Știripesurse.ro.

Interceptarea convorbirilor purtate de Rareș Bogdan cu Elan Schwartzenberg au reprezentat motivul unui nou conflict dintre realizatorul TV şi premierul Victor Ponta. Recent, premierul Victor Ponta îl ataca pe acesta pe această temă.

”Ponta nu uită și nu iartă! Ca orice individ frustrat caută să se răzbune. Îl deranjează că RealitateaTv/RealitateaFm și realitatea.net au tratat CORECT din punct de vedere jurnalistic „Dosarul-Ploiești extremă urgență” în care a fost, din pacate, audiată și mama sa!”, i-a răspuns Rareș Bogdan premierului într-o prostare pe Facebook

Realizatorul mai precizează că atacurile premierului reprezintă o încercare de a-l ”scoate din dispozitiv”.

”Tov. Ponta și ai lui încearcă orice pentru a mă SCOATE din DISPOZITIV. Încearcă să mă lege de un Dosar vechi al lui Ilan (sic!) încercând să explice că înregistrările prin care pe 1 iunie 2013 când l-am sunat să îl intreb pe Ilan dacă știe el sau Mihaela un Coafor în Monaco pentru că soția mea care avea nevoie de un par aranjat, la 18.30 participam la o nunta la Hermitage la un prieten din Tg.Mures iar noi stăteam la Monte Carlo Bay… Iar a doua zi fără un alt scop, un telefon la Ilan să îl rog să îmi facă o rezervare la un Restaurant bun pe undeva prin zonă pentru duminică la prânz, aveam seara la 02.29! întoarcerea luată din Nisa!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`