Reacțiile internauților referitoare la gestul lui Klaus Iohannis de a muta steagul Regatului Unit (VIDEO)

Reacțiile internauților referitoare la gestul lui Klaus Iohannis de a muta steagul Regatului Unit (VIDEO)

Gestul președintelui Klaus Iohannis de a da la o parte steagul Regatului Unit în timpul unor declarații de presă de sâmbătă din Bruxelles a fost aspru criticat de internauții britanici.

Aceștia au privit gestul președintelui ca pe o acțiune “meschină” și au spus că situația aceasta dovedește că britanicii au luat o decizie bună cu Brexit.

Pe de altă parte, alții au făcut glume pe seama acestui subiect și au spus că ceea ce a făcut liderul român exprimă perfect ce înseamnă Brexit.

”Preşedintele român care a mutat drapelul britanic la o conferinţă de presă a Uniunii Europene rezumă perfect realitatea Brexitului”, a scris un internaut, potrivit Romania Libera.

Aceștia au mai sugerat că premierul britanic ar trebui să facă același lucru cu drapelul României la următoarea conferință europeană, dar numai dacă știe cum arată acesta.

Publicația Sunday Express a scris că nu se cunosc motivele care l-au îndemnat pe Iohannis să mute drapelul britanic.

Președintele, surprins în timp ce a mutat steagul Marii Britanii, la Consiliul European

#DIRECT_ONE_f279ex#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`