Reacția unei franțuzoaice după ce a luat pentru prima dată metroul în București

Reacția unei franțuzoaice după ce a luat pentru prima dată metroul în București
Foto: Facebook/Mélanie Mas.

O femeie din venită din Franța și pusă în situația de a merge cu metroul pe Magistrala 4 – Gara de Nord – Străulești – și-a exprimat, pe rețelele de socializare, reacția la vederea stării trenului în interior.

„métro 4. quel art!” – (tr. Magistrala 4 de metro. Ce operă de artă!)”, a scrie franțuzoaica, pe Facebook, la vederea așa-numitelor grafitti de pereții interiori ai trenului.

Șapte trenuri noi, introduse în circulație

Metrorex a anunțat, zilele trecute, că va introduce în circulație șapte noi trenuri în rețeaua de metrou odată cu începerea noului an universitar.

Noile trenuri au fost introduse în circulație începând de luni, 3 octombrie, și sunt utilizate pentru a se evita aglomerația.

De amintit că pe această magistrală circulă preponderent modelele vechi de trenuri de metrou.

  • Din 3 octombrie, odată cu începerea anului universitar, au fost  introduse în circulație în rețeaua de metrou încă 7 trenuri.
  • Acestea sunt folosite, în special, în intervalele cu vârf de trafic: 7.00-9.00 și 17.00-19.00, suplimentar față de trenurile aflate în program.
  • Măsura vine ca urmare a demersurilor făcute de către Metrorex împreună cu Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, prin efectuarea de plăți către prestatorul de servicii de mentenanță și salubrizare, în vederea îmbunătățirii condițiilor de transport în comun cu metroul
Urmăriți B1TV.ro și pe
`