Reacția prietenului bărbatului care a intrat cu șarpele în fast-food. „Este un animal de companie”

Reacția prietenului bărbatului care a intrat cu șarpele în fast-food. „Este un animal de companie”
Captura video TikTok: Baby 24k

Prietenului bărbatului care a intrat într-un fast-food cu un piton uriaș în jurul gâtului a oferit primele declarații despre imaginile care au devenit rapid virale pe rețelele de socializare, conform Antena 3.

Prietenul proprietarului pitonului: „Este un animal de companie”

El povestește că nu li s-a părut deloc periculos, dar foarte amuzant, să intre cu pitonul în restaurant.

„Prietenul meu s-a ocupat foarte mult de el. Îl are de cinci ani și deține documente care atestă că este un animal de companie. Noi am ieșit puțin la plimbare, l-am scos afară, pentru că vremea a fost bună.

În timp ce mergeam spre casă, am decis să ne oprim să luăm ceva de mâncare. Este animal de companie. Nu este periculos. Poate fi scos în public. Niciodată nu a mușcat pe nimeni”, a spus Ovidiu Sima, prietenul proprietarului șarpelui.

Deținătorul șarpelui putea primi o amendă

România nu are o legislație clară în privința deținerii animalelor exotice, doar că specialiști recomandă ca reptilele să nu fie scoase din mediul lor.

„Poate este blând cu stăpânul lui, dar în fiecare secundă poate să atace”, a afirmat Szantho Janos, director al unei grădini zoologice.
Polițiștii sesizați din oficiu și Direcția Sanitară Veterinară vor să afle dacă bărbatul are acte de proveniență pentru piton.
Proprietarul șarpelui putea să primească amendă dacă cineva ar fi sunat la 112.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`