Reacția organizatorilor festivalului „Beach, please”, după ce au fost amendați de Garda de Mediu pentru gunoaiele de pe plajă: „Erau în desfăşurare operaţiunile de strângere”

Reacția organizatorilor festivalului „Beach, please”, după ce au fost amendați de Garda de Mediu pentru gunoaiele de pe plajă: „Erau în desfăşurare operaţiunile de strângere”
Sursa Foto: Facebook/ Garda de Mediu Constanța

Organizatorii festivalului „Beach, please” de la Costineşti au transmis că amenda 20.000 de lei primită de la Garda de Mediu pentru gunoaiele de pe plajă a fost dată în momentul în care operaţiunile de strângere după eveniment erau în desfășurare, notează news.ro.

Organizatorul festivalului “Beach, please” de la Costineşti, amendați de Garda de Mediu

„Pozele postate de Garda de Mediu au fost realizate în data de 12 mai. La acea dată eram încă în perioada de demontaj a festivalului agreată cu autoritățile. Este firesc ca, în cadrul operațiunilor de dezasamblare, să se creeze deșeuri pe care le-am curățat ulterior.

Noi, organizatorii, am respectat termenul impus de autorități, predând, în data de 15 mai, plaja igienizată, nivelată, fără deșeuri”, au susținut organizatorii festivalului.

Potrivit acestora, cele patru zile de festival s-au desfăşurat fără incidente.

„Menţionăm că pe durata festivalului (27-30 aprilie) am avut peste 100 oameni angajați pentru asigurarea curăţeniei. Reamintim că la evenimentul nostru au participat peste 80.000 persoane, fapt ce a adus peste 10 milioane de euro în economia locală din Costinești.

Cele 4 zile de festival s-au desfășurat impecabil, fără niciun fel de incident, ulterior începând operațiunea amplă de dezasamblare a festivalului, care a fost gata la termenul impus de autorități, plaja fiind predată în starea inițială”, au mai precizat aceștia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`