Reacția neașteptată a unui britanic după ce a mâncat o shaorma în Cluj-Napoca: „Poți simți gustul fiecărui ingredient. România, te iubesc!”

Reacția neașteptată a unui britanic după ce a mâncat o shaorma în Cluj-Napoca: „Poți simți gustul fiecărui ingredient. România, te iubesc!”
Foto: Captura video TikTok

Un britanic a ales să călătorească în România cu dorința de a-și petrece mai mult timp alături de prietena sa, originară din Cluj-Napoca. Motivat de curiozitatea față de bucătăria locală, bărbatul a decis să experimenteze una dintre cele mai populare mâncăruri de stradă din țară noastră: shaorma.

Un britanic a fost impresionat de shaorma din Cluj-Napoca

Când a privit dimensiunea generoasă a shaormei, bărbatul britanic s-a simțit uluit, cu atât mai mult cu cât prețul nu a fost deloc ridicat.

Tocmai mi-am cumpărat prima mea șaorma din România, Cluj Napoca. Abia aștept să o gust. După cum miroase cu siguranță va fi bună”, a spus acesta înainte de a gusta preparatul.

Un lucru care îmi place extrem de mult la mâncarea românească, este faptul că poți simți gustul fiecărui ingredient distinct și totuși se îmbină perfect într-un ansamblu delicios. România, te iubesc!”, a spus acesta în timp ce savura shaorma.

Individul a exprimat doar aprecieri la adresa celor care au făcut această shaorma: Pentru cel care a făcut această shaorma, te pup, să fii fericit. Această shaormă primește nota 10/10, este absolut delicioasă”, a adăugat el, notează stiridiaspora.ro.

@5outhy My First Romanian Shaorma 🇷🇴🍽️ #românia #romania #shaorma #foryouromania #tiktokromania #pentrutine #fypromania #foryou #fyp #5outhy #food ♬ original sound – 5outhy

Bărbatul își propune să aducă preparatul în Regatul Unit

După ce și-a încheiat masa, tânărul a efectuat o convorbire către concetățenii români interesați să-și lanseze o afacere în străinătate. El exprima dorința ca un român să se alăture în Regatul Unit, pentru a pregăti o shaorma la fel de delicioasă.

Dacă te uiți la acest clip, te aștept în Marea Britanie să facem o afacere, să producem o shaorma ca aceasta”, a transmis el după ce și-a terminat masa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
07:14 - Trump spune că „probabil” se va întâlni cu Zelenski, în SUA, săptămâna viitoare
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)