Reacția fabuloasă a unei tinere din Canada, după ce a gustat o roșie românească: „Trebuie să vă arăt …” (VIDEO)

Reacția fabuloasă a unei tinere din Canada, după ce a gustat o roșie românească: Trebuie să vă arăt ... (VIDEO)
Sursa foto: Pixabay / @Suppenkasper

Astrid, o tânără din Canada, a fost uimită de gustul unor legume românești. Ea a precizat că nici cele din Italia nu sunt atât de zemoase și de dulci.

Este vorba despre tomatele românești (roșii).

„Nici cele din Italia nu sunt atât de zemoase și de dulci”

Cucerită de gust, a publicat și un clip pe TikTok, unde i-au scris mai mulți români.

„Roșiile românești sunt cele mai bune din lume. Nici cele din Italia nu sunt atât de zemoase și de dulci”, a spus tânăra în clipul postat pe TikTok.

@astridcioata Ive been eating 10 tomatoes a day #foryoupage #fyp ♬ original sound – Astrid 💫

„România are cele mai bune roșii”

O româncă i-a dat lui Astrid câteva semințe din soiul „Inima boului”. Ea le-a plantat, iar acum are gradina plină de roșii românești, informează Observator.

„Trebuie să vă arăt aceasta roșie românească. O, Doamne, este atât de zemoasă și de dulce. România are cele mai bune roșii”, a spus Astrid, într-un filmuleț care a strâns mii de aprecieri.

„Într-adevăr, roșiile noastre sunt cele mai bune. Mănâncă cu ceapă, branză și castravete”, i-a sugerat o româncă la comentarii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”
20:31 - Ce măsuri a luat Guvernul până acum în sprijinul comunităților afectate de inundații. Explicațiile lui Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării (VIDEO)
20:19 - A început „mica recalculare”. Marius Budăi a anunțat ce adeverinţe se iau în calcul. Ce detaliu important mai trebuie să știe pensionarii
20:07 - De unde a luat naștere expresia „ai carte, ai parte”? Foarte puțini români o folosesc în mod corect