Răsvan Popescu şi-a lansat primul său volum de poezii – „Pisici pe acoperiș”: „Titlul este și un fel de capcană, dar asta o să vadă cititorii când o să parcurgă volumul”

Răsvan Popescu şi-a lansat primul său volum de poezii - Pisici pe acoperiș: Titlul este și un fel de capcană, dar asta o să vadă cititorii când o să parcurgă volumul

Răsvan Popescu și-a lansat, vineri, 20 noiembrie, la Târgul Gaudeamus Radio România, cartea de poezii „Pisici pe acoperiș„. Este al 11-lea volum al autorului, dar prima carte de poezie, și poate fi găsită în librării și online de săptămâna viitoare, la preţul de 20 de lei.

Răsvan Popescu spune ca tuturor ne plac pisicile, și titlul are rolul de a-i atrage pe cititori.

Sigur cămi-a plăcut sămăjoc cu titlul acesta, e jucăușel așa de felul lui. Este și un fel de capcană, dar asta o săvadăcititorii când o săparcurgăvolumul„, a declarat acesta.

Apariţia volumului, spune Răsvan Popescu, este o surprizăși pentru el.

Am publicat roman, am publicat proză scurtă, am publicat jurnale, memoralistică, chiar și scenarii de film, dar niciodată poezie”, dezvăluie acesta.

Așadar, volumul de poezii “Pisici pe acoperiș” îl ia prin susprindere chiar și pe autor, nu doar pe cititorii săui.

În acest volum, Popescu dezvăluie o parte din experiențele sale din satul românesc, acolo unde s-a născut și a crescut.

Lucrurile astea se reflectă în carte. (…) Nici pădurea nu mai e… De țărani ce să mai vorbesc? Râcâie pământul prin Italia, Spania, învață curcuma, șofranul, turmenicul”, adaugă el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`