Răzvan Cuc, în inspecție la loturile 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș – Turda: ‘Au avansat lucrările, dar într-un ritm destul de mic / O să vin două zile pe săptămână pe șantier’

Răzvan Cuc, în inspecție la loturile 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș – Turda: 'Au avansat lucrările, dar într-un ritm destul de mic / O să vin două zile pe săptămână pe șantier'
Foto: Inquam Photos

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost prezent, joi, alături de directorul general al CNAIR, pe șantierul Autostrăzii Sebeș – Turda, loturile 1 și 2, pentru a verifica stadiul lucrărilor la cele două obiective de investiții.

RĂMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU!PRIMELE IMAGINI CU LOCUL DE VECI! ROMÂNIA E ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Oficialul guvernamental a subliniat faptul că ritmul lucrărilor poate fi intensificat, mai ales și datorită condițiilor meteo favorabile, pentru a se recupera decalajele înregistrate anterior.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

„Au avansat lucrările, dar într-un ritm destul de mic, din punctul meu de vedere, şi, în acest sens, cred că o să am o discuţie cu doamna prim-ministru şi o să-i solicit ca două zile pe săptămână, dacă îmi dă voie, să stau pe loturile astea, să văd exact cum se avansează cu mine la faţa locului. Văd că, de fiecare dată când vin pe şantier, parcă se animă, se energizează şantierul şi atunci o să fie o energie continuă pe tot parcursul săptămânii. Din această cauză o să vin două zile pe săptămână, să stau efectiv în şantier, să văd punctele unde se lucrează şi cum avansează fiecare constructor, cu atât mai mult cu cât vreau să mă ţin de promisiune, în sensul că ce mi-a promis constructorul, că la sfârşitul lunii decembrie, la sfârşitul anului, acest lot, lotul 1, va fi dat în circulaţie”, a declarat Răzvan Cuc, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

În cazul lotului 2, Cuc a remarcat faptul că, față de situația constatată în primăvară, în prezent constructorul a făcut progrese importante în realizarea lucrărilor.

„Am văzut că s-au finalizat mare parte din structuri, ceea ce este îmbucurător, dar la fel trebuie să fie mult mai activi pe partea de terasamente ca să finalizeze. Este mult mai înapoiat lotul 2 faţă de lotul 1, tocmai de asta nici nu am marşat pe estimarea iniţială făcută de fostul director de la CNAIR, când introducea şi lotul 2 pentru a fi deschis la sfârşitul acestui an, dat în circulaţie”, a afirmat ministrul Transporturilor.

El a ținut să sublinieze că, în contextul în care vizitele de lucru generează o mobilizare mai mare a antreprenorilor, atunci, la acest obiectiv de investiții, va fi prezent două zile pe săptămână.

„Asta nu înseamnă, acum, că trebuie să avem sute de utilaje într-un şantier doar de dragul de a le avea în şantier, ci să şi lucreze. La punctele unde mai trebuie insistat, aş fi vrut să văd o forfotă mai mare şi o mobilizare mai mare. Dar voi veni aici, repet, şi voi sta să văd exact cum lucrează. Două zile pe săptămână asta îmi propun să fac, să vin să stau pe şantier pe Sebeş-Turda”, a mai spus Cuc.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul