Răzvan Ciobanu, ultimul drum: La CIMITIR au fost clipe extrem de grele pentru apropiaţii designerului (VIDEO)

Răzvan Ciobanu, ultimul drum: La CIMITIR au fost clipe extrem de grele pentru apropiaţii designerului (VIDEO)
Foto: Evz monden

Designerul Răzvan Ciobanu a fost înmormântat joi, la Cimitirul Progresul din Capitală. Trupul său a fost depus marți la capelă, iar în aceste zile familia și cei care i-au fost apropiați au venit să își ia rămas bun.

Răzvan Ciobanu a fost condus pe ultimul drum în ropote de aplauze. Prieteni, foşti colegi sau membri ai familiei au trecut rând pe rând pe la sicriul cu tupul neînsufleţit al lui Răzvan Ciobanu pentru a-şi lua rămas bun. La cimitir au fost clipe extrem de grele pentru apropiaţii designerului.

La înmormântare a participat şi fostul partener de viaţă al lui Răzvan Ciobanu. Bărbatul s-a prăbușit la propriu din cauza emoțiilor puternice. Se pare că fostul iubit al designerului a leșinat și azi-noapte, în timpul priveghiului.

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui teribil accident rutier, petrecut duminică noapte. Designerul se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul producerii accidentului. Înainte de producerea tragediei, el a încercat să trimită un mesaj.

Între timp, anchetatorii au anunțat cauza oficială a decesului lui Răzvan Ciobanu: un politraumatism cu ruptură de aortă, ce i-a provocat o hemoragie internă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`