Razie în trafic, pe litoral: Zeci de permise suspendate și amenzi colosale date de polițiști

Razie în trafic, pe litoral: Zeci de permise suspendate și amenzi colosale date de polițiști
Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, sindicatele de poliție din întreg județul desfășoară campanii pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

Acțiune de prevenire și combatere a infracțiunilor violente și furturilor în Mangalia

Pe data de 19 iulie, polițiștii din stațiunea Eforie au organizat o acțiune în vederea asigurării climatului de ordine și siguranță publică. Ca urmare a activităților desfășurate, au fost aplicate un total de nouă sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991, în valoare totală de 900 de lei. De asemenea, la această acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

În perioada 19-20 iulie, polițiștii din orașul Năvodari au organizat o amplă acțiune pentru sporirea siguranței rutiere, menținerea ordinii și siguranței publice, precum și combaterea comerțului ambulant.

În rezultatul intervențiilor desfășurate, au fost aplicate un total de 26 de sancțiuni contravenționale, însumând peste 15.000 de lei. Dintre acestea, opt au fost date în conformitate cu O.U.G. 195/2002, opt conform Legii 61/1991, nouă după O.G. 99/2000 și una conform O.G. 34/2008.

De asemenea, au fost reținute două permise de conducere în vederea suspendării și a fost revocat un certificat de înmatriculare. La această acțiune, au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, alături de polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Năvodari.

În data de 19 iulie, miercuri, polițiștii din municipiul Mangalia, Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență și furturilor, scrie ziuaconstanta.ro.

Sancțiuni contravenționale în valoare de peste 8.000 de lei

Pe parcursul acțiunii, au fost aplicate un total de 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 de lei. Dintre acestea, 3 sancțiuni au fost aplicate conform Legii 61/1991, iar una conform Ordonanței de Urgență a Guvernului (O.U.G.) 195/2002. La operațiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

În noaptea dintre 19 și 20 iulie, polițiștii din stațiunea Mamaia au efectuat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice. În urma acțiunilor desfășurate, au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.000 de lei. Acestea au inclus o sancțiune conform Legii 61/1991, trei sancțiuni conform O.U.G. 195/2002 și una conform Ordonanței de Guvern (O.G.) 34/2008.

Ieri, pe data de 19 iulie, a avut loc o acțiune la care au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța. De asemenea, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o altă acțiune pentru a îmbunătăți siguranța rutieră pe DN 39.

În urma acestor activități, polițiștii au dat șapte amenzi contravenționale conform O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 2.000 de lei. De asemenea, au fost reținute două permise de conducere pentru suspendare.

Totodată, polițiști din municipiul Constanța – Secția 1 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență. În urma acestei acțiuni, polițiștii au dat șase amenzi contravenționale conform Legii 61/1991, în valoare totală de peste 1.000 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`