Răsturnare de situație în cazul tinerei ucise de urs, pe Jepii Mici. O martoră rupe tăcerea! Mărturia sa se cam bate cap în cap cu ce a declarat iubitul fetei

Răsturnare de situație în cazul tinerei ucise de urs, pe Jepii Mici. O martoră rupe tăcerea! Mărturia sa se cam bate cap în cap cu ce a declarat iubitul fetei
Sursa foto: observatornews.ro

Un martor care ar fi auzit strigătele tinereri care a fost ucisă de urs rupe tăcerea. Martorul se afla în apropiere de poteca unde s-a petrecut tragedia.

Mărturiile femeii se bat cap în cap cu declarațiile tânărului

Acesta a precizat că a auzit cum tânăra se lupta să alunge ursul. Martorul este o femeie, care se afla într-o drumeție alături de nepoțelele ei. Ea a povestit ce s-a întâmplat în ziua în care Diana Maria a fost ucisă de animalul sălbatic.

Femeia a povestit că pe iubitul Dianei nu l-a auzit strigând, ci doar pe tânără, cum încerca să alunge ursul, informează Cancan.

În schimb, iubitul fetei le-a spus anchetatorilor că și el a încercat să sperie ursul, dar se pare că femeia care se afla în apropiere de acel loc, nu l-ar fi auzit și pe el, ceea ce schimbă firul poveștii.

Ce a declarat un martor, care se afla în apropiere de locul unde a fost ucisă de urs Diana Maria

”Când am ajuns în poienița de la refugiu, l-am văzut pe bărbat, am salutat, dar nu a răspuns. Primul gând a fost: ce ciudat, un ciudat. Cu doi pași pe care noi i-am făcut mai sus, sunetul a devenit mai clar. O femeie gonea ursul, exista acolo o intensitate a confruntării și apoi brusc liniște. Nu urlete, nu nimic, doar vocea ei fermă pusă pe gonit animalul. Ilinca s-a întors îngrozită la mine și m-a întrebat: ce a fost asta? Ursul? Scurtul moment ne-a înghețat.. S-a auzit vocea de femeie care ne-a îngrozit, m-am gândit că a venit ursul la refugiu, au încercat să-l alunge. Dar de ce era doar voce de femeie? Că ei erau mai mulți. Nu s-a auzit nicio altă voce de bărbat.

Încleștarea surprinsă de noi a fost atât de intensă și de scurtă încât mi-am zis ok, totul e ok, s-a auzit o voce de femeie care gonea ursul și care a dispărut brusc. Da de ce a dispărut așa brusc? O fi căzut? Țin minte că mă uitam în sus, spre pereți, și gândurile astea îmi fugeau prin minte. O alpinistă care a dat de urs? Da de ce tăcerea asta? Că n-am mai auzit nicio voce după momentul ăsta.

Am făcut o poză la cascadă, pe care m-am uitat ulterior și arăta ora 13:58. Câteva momente, minute mai devreme se auzise vocea. Deci ancora în timp există. Pentru fată, lucrurile  s-au încheiat în punctul acela: 12:50 – 14:00. Mi-a fost clar ulterior. Ce n-am știut e că ea de pe poteca îngustă de pe Valea Jepilor a căzut fix în vale și ursul fix cu ea acolo. Informații pe care le-am aflat ulterior din presă. Ce știu sigur, e ce am auzit cu urechile mele: Fata s-a luptat singură cu ursul. Restul e poveste. O poveste dărâmătoare, pe care ar putea să o clarifice cei implicați.”, sunt declarațiile martorului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`