Răsturnare de situație în cazul soției politicianului PSD care a păcălit ieșenii cu vacanțe de lux. Femeia s-a internat la „Socola”

Răsturnare de situație în cazul soției politicianului PSD care a păcălit ieșenii cu vacanțe de lux. Femeia s-a internat la „Socola”
Foto: ziarulevenimentul.ro

Fosta soţie a unui politician din Iaşi a reușit să păcălească zeci de ieșeni cu vacanțe de lux. În urma înșelătoriei, agenția de turism a încasat zeci de mii de euro şi nu a mai dat niciun ban înapoi. După izbucnirea scandalului, femeia s-a internat la Institutul de Psihiatrie "Socola", invocând o depresie, şi nu a mai fost de găsit, potrivit romaniatv.net.

Nu mai puțin de 39 de ieșeni au depus plângere la Poliție, reclamând că au fost înșelați cu vacanțe delux de o agenție de turism. Agenția cu pricina aparține familiei unui politician, fost inspector la Primărie.

Cei care au depus reclamații au declarat că au cumpărat pachete turistice la prețuri exorbitante. Acestea din urmă nu au fost onorate pentru că agenția nu mai avea licență de turism atunci când le-a vândut. Mai mult, oamenii nu au mai primit banii înapoi.(Detalii AICI)

Politicianul se apară și spune că este afacerea fostei sale soții.

Femeia a invocat o depresie și s-a internat la Institutul de Psihiatrie "Socola", imediat după izbucnirea scandalului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:33 - Biserica Ortodoxă Română sărbătorește 17 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel. Cum se va desfășura ceremonia
17:30 - Mircea Fechet: Verificăm constant debitul Dunării și zonele în care riscul de inundații este crescut. Vom verifica 1.200 de km de diguri
17:16 - Apele Române, precizări despre situația de pe Dunăre. Când va fi atins vârful maxim al viiturii și cât de mare va fi
17:05 - Oncologul din Suceava care lua șpagă pentru a trata bolnavii a fost condamnat definitiv. Ce pedeapsă a primit
17:03 - Nelu Tătaru, după ce analizele de sânge arată că vatmanul implicat în accidentul mortal luase, de fapt, o pastilă de răceală: „Aceste DrugTeste sunt acele teste care dau calitativ, nu cantitativ și care interferă cu o sumă de substanțe active” (VIDEO)
16:59 - B1 TV va difuza documentarul „America Alege: Harris Vs. Trump”, în premieră și în exclusivitate TV în România (VIDEO)
16:45 - Marcel Ciolacu cere o schimbare în ceea ce privește Agenția Națională Antidrog: „Tinerii care cad pradă traficului de droguri nu mai pot fi trataţi ca infractori”
16:42 - Premierul Danemarcei, către aliați: Încetați cu discuțiile despre „linii roșii” și lăsați Ucraina să lovească Rusia
16:39 - Cu cât scoate ANAF la licitație o mașină cu numărul „FBI”? Vehiculul este un Golf din 2004
16:28 - Bandă unică pentru autobuze pe bd. Gheorghe Magheru, pe ambele sensuri. Nicușor Dan: Separatoarele de sens vor fi amplasate săptămâna viitoare