Răsturnare de situație în cazul cadavrului plimbat în cărucior pe străzile din București. Ce a stabilit necropsia

Răsturnare de situație în cazul cadavrului plimbat în cărucior pe străzile din București. Ce a stabilit necropsia

Răsturnare de situație în cazul cadavrului plimbat în cărucior pe străzile din București. Necropsia a stabilit că femeia a decedat din cauza unui infarct, iar moartea nu a fost violentă.

Cazul macabru a fost raportat la poliție vineri, 19 iulie 2024, în jurul orei 20:45. Martorii au văzut cum un bărbat transporta trupul în stare avansată de putrefacție într-un cărucior de cumpărături. Trecătorii îngrijorați au sunat la 112, iar ofițerii de la Secția 24 au intervenit rapid la fața locului. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a fost imediat imobilizat de autorități.

Bărbatul le-a explicat polițiștilor că a descoperit-o pe femeie, în vârstă de 56 de ani și concubina sa, decedată în locuința lor comună. În lipsa unui telefon, acesta a decis să o transporte cu căruciorul la cea mai apropiată benzinărie pentru a putea suna la serviciile de urgență. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, care continuă investigațiile pentru a clarifica toate împrejurările evenimentului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`