Rareș Bogdan, după perchezițiile de la TAROM: Exemplul absolut despre cum să faci zob o companie ultraprofitabilă printr-un management dezastruos succesiv

Rareș Bogdan, după perchezițiile de la TAROM: Exemplul absolut despre cum să faci zob o companie ultraprofitabilă printr-un management dezastruos succesiv

Rareș Bogdan reacționează în urma percheziţiilor DIICOT de la sediul Tarom. Într-o postare pe Facebook viitorul europarlamentar PNL a susținut că ”managementul dezastruos” a adus compania în situația în care se află acum.

LACRIMI ÎN TELEVIZIUNE! BIATA TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ (GALERIE FOTO)

”Exemplul absolut despre cum să faci zob o companie ultraprofitabilă printr-un management dezastruos succesiv. Dacă compania aceasta era manageriată cum trebuie, azi se uita de pe piedestal la companii ca Austrian, Alitalia, Elad, Aegesn. Nicăieri in România nu exista relații de rudenie, de cumetrie, de amantlâc mai puternice ca la TAROM! E numărul unu în România la acest capitol, întrece orice altă companie sau instituție de stat”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

LIDIA BUBLE, GOALĂ PUȘCĂ LA DUȘ! RĂZVAN A PRINS-O ÎN FAPT! AVEM IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (GALERIE FOTO)

Procurorii au descins la sediul TAROM într-un dosar ce vizează suspiciuni de trafic de piese de avioane și organizare de grup infracțional.

Directorul general al companiei, Mădălina Mezei, a precizat că a fost verificat un birou și că au fost predate înscrisuri.

SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNȚAT DE APOSTOLI! URGIA LOVEȘTE PESTE CÂTEVA ZILE (IMAGINI DE INFARCT)

”Este vorba despre o singură percheziție în birourile sindicatelor din cadrul direcției tehnice. Este vorba de un dosar mai vechi. Noi predăm înscrisuri pe bază de ordonanță, documente care au legatură cu activitatea direcției tehnice. Nu sunt vizate persoane, ci fapte”, a declarat şefa Tarom, pentru G4 Media.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`