Rareș Bogdan: ”La Ministerul Transporturilor, Răzvan Cuc patronează un dezastru absolut (VIDEO)

Rareș Bogdan: ”La Ministerul Transporturilor, Răzvan Cuc patronează un dezastru absolut (VIDEO)
Foto: captură B1TV

Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, l-a criticat, miercuri, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, susținând că acesta „patronează un dezastru absolut” la instituția pe care o conduce.

”La Ministerul Transporturilor, în acest moment, Cuc patronează un dezastru absolut. Eu nu am înțeles de ce l-au adus înapoi pentru că mandatul său a fost un dezastru în care n-au făcut absolut nimic, au anulat și proiecte existente și în momentul ăsta nu poate să prezinte nimic pentru proiectele de transport.

Totul este întârziat în România. De la Sebeș, la Turda autostrada este întârziată, dincolo am avut contraperformanța să plătim tot noi, la Orăștie-Simeria, acei bani pentru reparația autostrăzii care s-a surpat. Același domn are relații suspecte cu diverse firme dintre coroprațiile străine și nu sprijină corporațiile românești din domeniul construcțiilor, dar ei vorbesc despre patriotism”, a declarat Rareș Bogdan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`