Rareș Bogdan intervine în cazul HALUCINANT al fetiței de 8 ani ridicată cu forța de polițiști pentru a fi trimisă la o familie adoptivă din SUA: ‘Carmen Dan, aceia sunt subalternii dvs? Cer explicații MAI’

Rareș Bogdan intervine în cazul HALUCINANT al fetiței de 8 ani ridicată cu forța de polițiști pentru a fi trimisă la o familie adoptivă din SUA: 'Carmen Dan, aceia sunt subalternii dvs? Cer explicații MAI'
Foto: facebook.com/Rares.I.Bogdan

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan cere explicații Ministerului de Interne în cazul incredibil petrecut la Baia deAramă, acolo unde mascații însoțiți de procurorarea Maria Pițurcă au descins pentru a lua cu forța o fetiță de circa 8 ani de la familia care a crescut-o pentru a o trimite în SUA, la o familie adoptivă.

Familia era în plină procedură de adopție, dar instanța a decis ca fetița să fie dată spre adopție unui cuplu de americani.

”Ce e cu această ticăloșie? Un copil și-așa necăjit va visa 10 ani de-acum încolo cum a fost traumatizat! Totul cu concursul statului, care stat a înnebunit de tot!! Polițiști cu veste antiglonț pentru a lua pe sus un copil speriat? După povestea sinistră din Timiș, polițiștii merg cu veste și să-și cumpere gogoși?? Ce pericol reprezenta un copil speriat? Statul acesta capturat de incompetenți a auzit ce înseamnă “interesul superior al copilului”? Cer de urgență explicații de la autoritățile (era să zic) competente! Doamna Carmen Dan, polițiștii aceia sunt subalternii dvs? Angajații de la Protecția Copilului au ceva de spus în apărarea lor?”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

COȘMAR ÎN TELEVIZIUNE! RUGĂCIUNI PENTRU GABRIELA CRISTEA! ARE ACELEAȘI PROBLEME CA ANDREEA BĂLAN! TAVI CLONDA E LA PĂMÂNT (GALERIE FOTO)

Vezi AICI întregul caz care a îngrozit România! Momentul șocant în care procuroarea Maria Pițurcă TÂRĂȘTE fetița pe asfalt pentru a o obliga să intre în mașină (VIDEO – detalii AICI)

Imagini sfâşietoare într-o gospodărie din judeţul Mehedinţi! O fetiţăa fost luată cu forţa de poliţişti de lângă familia care a crescut-o ani de zile ca să fie trimisă în SUA, la o altă familie adoptivă.

Fata, care de la 9 luni se află în casa familiei Șărămăt, s-a agăţat chiar şi de hainele femeii care a luat-o de la orfelinatşi a crescut-o, a plâns şi a strigat după ajutor.

ȘOC ÎN FAMILIA REGALĂ! AU DAT-O AFARĂ DIN PALAT! MEGHAN MARKLE, ÎN LACRIMI! VEZI AICI AL CUI E COPILUL

Echipe de polițiști și de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Mehedinți au fost trimiseîn casa unei familii din Baia de Aramăpentru a lua una dintre cele două copile, urmând să fie trimisă la un cuplu din SUA. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`