Și-a înscenat răpirea de dragul iubitului. Motivul halucinant al minorei pentru gestul incredibil pe care l-a făcut

Și-a înscenat răpirea de dragul iubitului. Motivul halucinant al minorei pentru gestul incredibil pe care l-a făcut
Foto: pixabay.com

Pentru că mama nu a lăsat-o să participe la majoratul iubitului, o fată din Vaslui și-a înscenat propria răpire.

LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MIEZ DE NOAPTE! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ… (FOTO)

Fata de 15 ani voiacu orice preț să ajungă la aniversarea iubitului ei, un tânăr din Galați. Însă, mama nu a fost de acord, așa că adolescenta și-a pus în aplicare planul, scrie stirescu.ro.

BOMBĂ MONDENĂ! MĂDĂLINA GHENEA, PE FELIE CU CELEBRUL MILIONAR! I-A PUS MÂNA PE… (GALERIE FOTO)

Adolescenta se plimba pe stradă cu surorile mai mici, pe care le-a instruit foarte bine. Astfel,în timp ce ea pleca spre petrecere, surorile s-au dus acasă și le-au povestit părinților că adolescenta a fost luată pe sus de doi bărbați șiurcată cu forța într-o dubă albă.

DOAMNE, DUMNEZEULE! BIANCA DRĂGUȘANU, SNOPITĂ ÎN BĂTAIE ! VICTOR SLAV E ÎN STARE DE ȘOC! IMAGINI DE COȘMAR (GALERIE FOTO)

Bineînțeles, părinții au alertat imediat Poliția, iar în Vaslui, Bacău și Galați s-a făcut o mobilizare generală. Ulterior, oamenii legii au găsit-o pe fată fix la Ghidigeni, în compania celor doi tineri, dintre care unul era chiar iubitul ei. Tânărul de 18 ani a declarat că nu și-a răpit iubita, el doar a ”scos-o la plimbare”.

„Minora a fost identificată în judetul Galați, în comuna Ghidigeni, a fost predată familiei în siguranță, iar în cauză se fac cercetãri într-un dosar penal deschis pentru lipsire de libertate în mod ilegal”,a precizat IPJ Vaslui.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`