Raed Arafat: Nu este adevărat că trei pacienți, dintre cei care au fost externați de la Spitalul Foișor, ar fi decedat (VIDEO)

Raed Arafat: Nu este adevărat că trei pacienți, dintre cei care au fost externați de la Spitalul Foișor, ar fi decedat (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Raed Arafat neagă informația potrivit căreia trei persoane ar fi murit, în timp ce erau transferați către spitalul Foișor.

„S-a lăsat de înțeles că trei pacienți ar fi decedat dintre cei care au fost externați de la Spitalul Foișor. Nu este adevărat. Nici faptul că trei pacienți au decedat în timpul transferului către spitalul Foișor nu este adevărat”, spune Arafat, într-un filmuleț postat pe pagina personalăde Facebook.

Șeful DSUprecizează că un pacienta murit înainte de a fi preluat de ambulanță pentru a fi transportat la spitalul Foișor, din cauza unui stop cardiac, iar alte două paciente au decedat după transfer, în secţia ATI a unitățiimedicale, a anunţat luni şeful DSU, secretarul de stat Raed Arafat.

„Într-adevăr, au decedat 3 pacienți, unul înaintede a fi preluat de ambulanța SMURD de la Spitalul Universitar, care a intrat în stop cardiac înainte de a fi preluat de ambulanță, fiind în stare critică, iar alte doua paciente, de 62 și 83 de ani, din păcate au decedat la spitalul Foișor după ce au fost internate la Terapie intensivă. (…) Condoleanțe familiilor.”,a transmis șeful DSU.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`