Radu Țincu a lansat cartea „Învinge dependența”. Bookzone: Îți oferă resursele de care ai nevoie pentru a fi informat și a acționa în direcția potrivită

Radu Țincu a lansat cartea „Învinge dependența”. Bookzone: Îți oferă resursele de care ai nevoie pentru a fi informat și a acționa în direcția potrivită
Foto: captură B1 TV

Radu Țincu, medic primar ATI și șeful Secției de Toxicologie din cadrul Spitalului Floreasca, a lansat cartea „Învinge dependența”, iar volumul este disponibil pe Bookzone.

Bookzone, despre „Învinge dependența”, cartea lui Radu Țincu

„Pe drumul complicat al dependențelor, nu contează cine ești sau ce ai realizat în viață. Adicția poate lovi oricând, pe oricine. Dar nu trebuie să îi lăsăm pe cei dragi să se simtă singuri în această luptă. Cartea lui dr. Radu Țincu, medic primar de Anestezie și Terapie Intensivă și șeful Secției de Toxicologie din Spitalul de Urgență Floreasca din București, singura secție de acest gen din România, este un ghid esențial de informare și responsabilizare și vine ca o rază de speranță și înțelegere în aceste momente dificile.

Fie că știi pe cineva care se confruntă cu dependența și vrei să înțelegi cum să-l ajuți sau ești părinte și ai nevoie să abordezi cu tact subiectul consumului de substanțe alături de copilul tău pentru a preveni ceva ce nu-ți dorești să se întâmple, această carte îți oferă resursele de care ai nevoie pentru a fi informat și a acționa în direcția potrivită. Este un volum care arată că dependențele nu le rezolvă problema celor dragi, ci doar îi fac să uite întrebarea”, spun cei de la Bookzone într-o postare pe Facebook.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`