Radu Banciu: O candidatură la prezidențiale din partea morților ar fi salutară. Mortul ar avea argumente imbatabile (VIDEO)

Radu Banciu: O candidatură la prezidențiale din partea morților ar fi salutară. Mortul ar avea argumente imbatabile (VIDEO)
Foto: B1 TV

Radu Banciu a afirmat, vineri seară, în cadrul emisiunii ”Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, că la alegerile prezidențiale ar trebui să candideze și persoane decedate, care ar avea șanse mai mari în lupta pentru scaunul de la Cotroceni.

”Crin Antonescu se îndoiește un pic că există candidați vii care l-ar învinge pe Victor Ponta. Dar morții ce au? Știți că sunt trei categorii de votanți în România: votanții reali, adică cei vii, diaspora și morții. Fiecare are resursele ei. Viii au resursa de la 6 dimineață, stau la coadă, votează de dimineață până seara, sunt cei care dau interviu la televizor, participă la sondaje. Diaspora- cei care pot să încline balanța. Oameni importanți, nevăzuți, un electorat căruia prezidențiabilii nu prea se adresează. Morții- cei care votează și ei, dar după alte principii, mai pe înserat. Ei nu se trezesc să voteze la 6 dimineața pt că au văzut multe în viață. Odată ce viața s-a sfârșit au dreptul la odihnă. de multe ori reușesc săp bramburească un pic situația de la urnele de vot. Trebuie să te aștepți la ce este mai suprinzător din partea lor”, a spus Banciu.

”Astfel de ce nu ar avea și morții candidatul lor? Din categoria morților, o candidatură ar fi salutară. Mortul ar avea agrumente imbatabile. Românul este sufletist, statutar, și cu siguranță că un mort ar trimite tot tipul de mesaje, ar apărea fotografia lui de buletin pe ecran. Nu l-am vedea, într-adevăr plimbându-se prin studiouri, nu ar purta lavalieră sau fular franțuzesc, dar i-am vedea moaca aia de pe criptă sau pozele pe care rudele o trimit foarte des la televizor și ar intra repede în conștiința cetățenilor care și așa nu știu cu cine să voteze. Încearcă să revină de pe lumea cealaltă măcar telepatic, telegrafic. Nu ai cum să te contrazici cu un mort. E greu să contrazici un mort care petrece nopțile în citimire în condiții misterioase. Mortul are liniștea necesară, la el acolo ce se aude? Cântă greierii, mai croncăne câte o cioară”, a continuat realizatorul.

”Niciodată românii nu au avut un candidat așezat. Avem morți interesanți care ar putea să le bage sula în coastă candidaților vii”, a încheiat Radu Banciu.

Banciu: O candidatură la prezidențiale din partea morților ar fi salutară

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)