Radu Banciu: Gheorghe Mencinicopschi a terminat două cărți doar în 2016 și le-a și trimis spre tipărire. Ăsta n-a avut și el un Sfântul Vasile? Nu, că îl cheamă Gheorghe… (VIDEO)

Radu Banciu: Gheorghe Mencinicopschi a terminat două cărți doar în 2016 și le-a și trimis spre tipărire. Ăsta n-a avut și el un Sfântul Vasile? Nu, că îl cheamă Gheorghe... (VIDEO)
Foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre cărturarii din închisori. Mai nou, condamnaţii se întrec în titluri cât mai spectaculoase pentru operele lor. Unii deţinuţi au prins îndemânare și viteză in scriitură, iar numai într-o lună au trimis la editat chiar și două cărţi.

”Gheorghe Mencinicopschi, condamnat în dosarul ICA, a terminat două cărți doar în 2016 și le-a și trimis spre tipărire. Ăsta n-a avut și el un Sfântul Vasile? Nu, că îl cheamă Gheorghe… N-a avut și el un Sfântul Ion? Cum să scrii două cărți în ianuarie? A scris ”Grăsimile alimentare și sănătatea” și ”Prevenția îmbătrânirii precoce”. Anterior, nutriționistul mai redactase șase lucrări”, a comentat Banciu.

Radu Banciu, despre cărturarii din închisori

#DIRECT_ONE_5864rm#

”Victor Becali, condamnat la patru ani și opt luni de pușcărie în dosarul tarnsferurilor a mai scris o carte, dar după titlu, permiteți-mi să anticipez, este monumentală: ”Statistica campioanatelor mondiale de fotbal din toate timpurile”. Domnul Becali, nu există statistică perfectă. Sunt convins că este plină de greșeli cartea dumneavoastră de rezultate. (…)V-aș întreba, de exemplu, în 1978, cu cât s-a terminat meciul Scoția-Iran, în cadrul grupelor. Nu vă mai întreb și cât a fost la pauză, deși ca statistician ar trebui să știți…”, a mai spus Radu Banciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`